Ovo je tranzit u kojoj će vaša želja za pobedom biti mnogo veća. Krasiće vas takmičarski duh i daćete sve od sebe da zasijate u najboljem svetlu. Biće važno na kakvim se mestima pojavljujete, kako izgledate i s kim se družite. Što su cenjenije i uspešnije osobe oko vas, onda ćete i vi smatrati da pripadate njihovom društvu. Ako želiš da budeš orao, moraš leteti sa orlovima!

Takođe, znak Lava govori da vas očekuju kontakti i sa nadležnom osobom, direktorom, šefom, gazdom, te računajte na dodatnu proveru i nove poslovne zadatke na poslu.

Znak Lava često ukazuje i na ljubavna dešavanja kojih će sigurno biti u naredna 2 dana. Pojačani izlasci, druženja, susreti na javnim mestima mogu povećati mogućnost da upoznate nekog novog ili da sretnete nekoga ko bi vam se svideo.

Ukoliko imate važan sastanak, obavezno pažnju obratite na frizuru, tj. na vašu kosu a ne bi bilo loše da svoje pojavljivanje začinite sa samouverenošću. To je najbolji način da budete primećeni danas i da ostavite dobar utisak.

Tokom prepodnevnih časovima u sredu (27.5) Mesec će biti u opoziciji sa Saturnom – Ovaj tranzit vam donose određene prepreke, blokade, na poslu možete biti kritikovani, ženska osoba vam može otkazati ili odložiti susret, budite spremni i na duže čekanje u redovima i kašnjenja. Lako možete biti odbijeni.

Veče donosi dobre odnose između supružnika i parova koji su dugo u vezama. Dogovaranje i moguće je planiranje putovanja jednog od vas. Moguće su i poslovne obaveze koje vas mogu na kratko razdvojiti. Neki će patiti od nesanice ili će teško zaspati.

Četvrtak (28.5) je jako povoljan dan koji donosi susrete sa uticajnim osobama. Ukoliko želite da pitate nekog autoriteta za nešto što vam je potrebno ili vam treba neka vrsta odobrenja, sada to učinite i zatražite je.

Ovaj dan je povoljan i za sve vrste ljubavnih susreta. Više nego inače sretaćete osobe koje vam se dopadaju i na koje ćete želeti da ostavite što bolji utisak.  Dan je pogodan za susrete u kafićima, restoranima, izlaske, slavlja i proslave. Moguć je novčani dobitak.

Petak (29.5) je pogodan za kupovinu, kraća putovanja, poslovne razgovore, sastanke i javne nastupe.


KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Ako vam nešto smeta u odnosu sa šefom, recite mu to. Poštenije je nego da mu pričate iza leđa.

BIK – Igrajte igre na sreću. Ljubavna dešavanja i udvaranja.

BLIZANCI – Preuzimate komandu u vašoj kući.

RAK – Moguće je kraće putovanje. Proverite informacije kojima raspolažete. Dobitak.

LAV – Prijatelji vas dosta uvažavaju i pitaju za savet baš iz tog razloga.

DEVICA – Dobićete neke informacije koje možete iskoristiti za napredovanje na poslu ili veći uticaj.

VAGA – Imate jako uspešne prijatelje iz inostranstva ili sa fakulteta koji vam predlažu skoriji susret.

ŠKORPIJA – Očekuje vas poslovni uspeh ali to se neće svima dopasti.

STRELAC – Mlađa osoba iz daleka vam može predložiti poslovnu saradnju.

JARAC – Moguć je manji dobitak kojem se niste nadali. Ljubomora.

VODOLIJA – Posvetite se partneru i iznenadite ga sa nečim što bi mu prijalo.

RIBE – Jedna mlađa osoba sa posla pošto poto želi da ostavi utisak da je vredna i sposobna. Pohvalite je.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *