Sunce je započelo tranzit kroz znak Strelca a to govori da je su upravo počeli dani kada rođendan proslavljaju svi oni koji su rođeni u ovom znaku.

Pošto je Sunce planeta uspeha i prosperiteta ovaj tranzit će doneti malo više svetla u tmurnim jesenjim danima jer ćemo biti prodorniji u želji da što pre realizujemo poslovne planove, ljudi će se radije upuštati u nove poslovne projekte, praviti razna savezništva i udruženja koja im mogu pomoći u zajedničkim problemima i ciljevima a pravo je vreme i za proširenje poslovanja.

Ovaj tranzit vraća samopouzdanje i satisfakciju da više radite i trudite se. Ono što je problem ovom znaku je da on ponekad ne vidi male probleme koji se mogu pokazati kao „mačka u džaku“ jer puca na visoko i puno. Pazite da ne precenite svoje sposobnosti ili da ne dobijate lažna obećanja a da na kraju od svih planova ne bude ništa.

U svakom slučaju, pod uticajem ovog tranzita bićete odvažni i hrabri. Znaćete kako da povedete svoje zaposlene i krasiće vas pravi menadžerski duh. Pozitivni stavovi i želja da se okrenete svetu može vam garantovati uspeh.  I upravo svi oni koji budu želeli da prošire svoje poslovanje ili da otvorene nova predstavništva u susednim zemljama, pojačaju saradnju sa inostranstvom ili naprave posebnu ponudu za ljude iz inostranstva doneće poslovni uspeh.

Osim inostranstva, ovaj tranzit donosi uspeha u poslovanju velikih medijskih kompanija i televizija a i zaposleni na fakultetima i raznim školama stranih jezika imaće dosta posla, kao i prevodioci.

Svetski državnici će se više okrenuti globolnim preblemima i udruživaće se da u zajedničkim naporima postignu što bolje rezultate.

Ovaj znak malo više predstavlja muškarce, šefa, muža, direktora, predsednika koji će biti dobrog raspoloženja. Osetiće se optimizam zbog čega je ovaj period dobar i za neke lične planove. Neki će pronaći u svemu ovome način kako da ojačaju svoje poslovne pozicije i kako da unaprede svoje poslovanje uprkos izazovima. Muškarci mogu više kontaktirati ljude iz daleka, putovati u inostranstvo ili to planirati. Pobediće onaj ko je obrazovaniji i načitaniji.

Idealno vreme za sportske aktivnosti.

29.11 – Dan koji će doneti neočekivane promene i iznenađenja. Šef se može pojaviti kad ga ne očekujete. Suprug može biti nervozan i promeniti plan u poslednjem času.

Od 6.12 do 13.12 – Mars u trigonu sa Suncem donosi ekspeditivnost i radni elan. Muškarci će uspešno zavrašavati svoje obaveze mada u tome ponekad mogu pokazivati jednu dozu agresivnosti i prevelike borbenosti. Muškarci mogu biti ljuti s razlogom.

7,8,9.12 – Od uticajne osobe ne očekujte pomoć. Ako ima nešto što krijete na poslu, vrlo moguće je da će vaš šef za to saznati.  9.12 je dan kada jači pol može biti sklon tajnom flertu.

Od 13.12 do 25.12 – Merkur će biti u konjunkciji sa Suncem a ovo donosi sjajan period za razgovore, pregovore, dogovore. Druge možete zaseniti svojom inteligencijom i znanjem. Uspeh u pregovorima.Pravljenje planova. Konkursi. Uspeh u učenju. Polaganju ispita. Idealno vreme za upis škole ili kursa. Uspeh u javnim nastupima i govorništvu. Muškarci mogu planirati putovanje ili biti veoma komunikativni.

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT DELOVATI NA VAS?

OVAN – Uspeh vas očekuje u saradnji sa inostranstvom. Pravo je vreme za učenje i proširenje znanja.

BIK – Imate podršku uticajne osobe ali gledajte da je uzalud ne proćerdate.

BLIZANCI – Ponosni ste na partnera.

RAK – Očekuje vas uspešan poslovni period. I šef će dosta vremena provoditi na poslu ali i sam se više angažovati oko tekućih pitanja.

LAV – Željni ste zabave i društva. Igrajte igre na sreću.

DEVICA – Moguće je slavlje unutar porodice. Počasni gost.

VAGA – Bićete uspešni na kraćem putovanju. Ostvarite  svoj uticaj putem govorništva.

ŠKORPIJA – Stiže vam veće sume novca. Pravite nove poslovne planove.

STRELAC – Ovo je vreme kada će svuda stići a najmanje vremena provoditi u kući.

JARAC – Umete da maštate ali optimizam trenutno doživljavate kao puste snove. Sve gledate crno.

VODOLIJA – Širite krug prijatelja. Sreća zbog novih stvari i dešavanja.

RIBE – Pred vama je poslovni uspeh. Dobijate pohvale.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *