Sunce kao najbitnija planeta u astrologiji, tačnije naša zvezda započinje tranzit kroz znak Škorpije. Drugačije možemo reći da sada počinje period Škorpije, tj. period u kojem će sve osobe rođene u ovom znaku proslavljati rođendan a bez obzira na to svi će osetiti uticaj ovog tranzita.

Pošto je Sunce planeta uspeha trebalo da očekujemo veću borbu oko vlasti i borbu za bolje funkcije na poslu, tako da će u ovom periodu bolje prolaziti osobe koje budu igrale na kvarno i koje se neće ustručavati da upotrebe sva sredstava da bi pobedile. Ovo je sada igra na sve ili ništa a očekuju nas i osvetnički potezi. Bez obzira o čemu se radi, ako želite uspeh ili ako želite da pobedite, to nećete uspeti finim manirima i lepim rečima, već morate pokazati zube. Budite spremni i na neprijateljstva, pokušaje podmetanja nogu, ucenu i pretnje.

Takođe, pošto znak Škorpije ukazuje i na nešto što nije naše, mnogi se mogu poslužiti tuđim zaslugama i okititi se tuđim perjem. Trebalo bi da naučite kako da iskoristite poznanstva i tuđu pomoć jer je to, u ovom periodu, jedini direktni put do cilja.

Pošto planeta Sunce u astrologiji predstalja muškarce, tj. muževe, šefove, direktore, vlast, možemo da pretpostavimo kakav nas naredni period očekuje.

Dame bi trebale da povedu računa jer će muškarci postati ljubomorniji nego inače, pa se preporučuje oprez. Takođe, one mogu sretati muškarce koji žele nekakvu korist od njih pa je pitanje koliko će ta nova poznanstva stvarno biti iskrena. Dame mogu privući opasni momci ili mangupi s kojim igra neće biti laka. No, taj prizvuk opasnosti u vazduhu može biti dovoljno uzbudljiv za neke. Znak Škorpije donosi i pojačanu strastvenost i seksualnu želju, pa se muškarci mogu poigravati sa svojom „žrtvom“ sve više je uvlačeći u paukovu mrežu.  Ako muškarci nešto ne mogu dobiti milom, onda će silom. Ovaj tranzit može povećati broj silovanja.

Osobe na položajima će želeti da budu dominantne i ubedljive a lako vas mogu privoleti i na nešto što vi realno niste hteli ili podsvesno ne želite, ako ako hoćete da pratite igru, onda morate da pristanete na to uslove.

Uspeh u poslu možete ostvariti i kroz poslovne saradnje sa ljudima islamske vere, pa se sada preporučuju više nego inače.

Povećana korumpiranost svuda oko nas. Uspeh ljudi sa one strane zakona.


23,24,25,26,27 i 28.10 – Povećana komunikacija sa ljudima od autoriteta ili sa šefom. Uspeh u trgovini, spisateljstvu, učenju…Govroništvo. Britka inteligencija.

30,31.10 – Promene u poslednji čas vas najavljuje osoba od autoriteta. Nepredviđene situacije.

7.11 – Jedan posao se neće realizovati.

8,9,10,11.11 – Ustupak preko uticajne osobe. Sada je vreme za izvinjenje. Dobijate neophodnu pomoć koju ćete kasnije vratiti.

12,13,14,15,16.11 – Uspeh. Pravo je vreme za proširenje posla i širenje uticaja. Lepe vesti preko oca ili supruga. Muškarci će se napokon osećati dobro. Potražite savet. Savezništvo sa moćnom i uticajnom osobom.

17,18,19,20,21.11 – Staloženost. Odlaganje nekih obaveza. Ispunjenje obećanja. Poznanstvo sa osobom koja održava reč.


KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA HOROSKOPSKE ZNAKOVE?

OVAN – Sada možete obezbediti pozajmicu ili podršku uticajne osobe koja će finansirati vaš projekat.

BIK – Spustite gard jer sada partner vodi glavnu reč.

BLIZANCI – Šef će ovih dana biti češće na poslu. Imate uspešnu klijentelu.

RAK – Očekuje vas uspeh u sportu. Možete biti ponosni na decu. Dopadate se uticajnoj osobi.

LAV – Uspešno rešavate pitanje nasledstva ili donosite odluku vezanu za domaćinstvo. Ukućani vas poštuju.

DEVICA – Sada će vas svi slušati mnogo pažljivije. Uspeh u pisanju.

VAGA – Stiže vam novac a ukoliko planirate povišicu, sada je vreme da je tražite.

ŠKORPIJA – Uspeh. Ističite se u onome što radite.

STRELAC – Ne donosite važne odluke i ne potpisujte ništa. Uspeh u saradnji sa dalekim inostranstvom, tj. prekookeanskim zemljama.

JARAC – Prijatelji vas zovu u provod. Iskoristite svoje veze.

VODOLIJA – Uspeh u radu sa inostranstvom. Dobitak na suđenju.

RIBE – Uspevate da rešite problem oko jednog dugovanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *