Mars u svom sedištu, u znaku Ovna je izuzetno jak a pošto je skoro sve vreme u proteklom periodu bio u lošim aspektima sa drugim planetama, donosio je određene probleme i stvarao napetost u odnosima. Ali nemam lepe vesti ni za naredni period jer će retrogardni Mars poljuljati već poljuljane odnose i tek sada napraviti još veći haos. Svuda gde ste u prethodnom periodu imali određene probleme oni se sada ponovo mogu aktivirati u svom punom jeku.

Ovo je šesta planeta koja je trenutno retogradna na nebu i zajedno sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom, Neptunom i Uranom otežava nam svima život na ovaj ili onaj način. Bukvalno, svi osećaju nekakve zastoje i pitaju se šta se dešava a dok planete idu unazad ne može se očekivati ništa povoljno dok je idealno vreme da se reše neka stara pitanja, problemi ili završe započeti poslovi.

Planeta Mars upravo predstavlja posao, radni elan, volju i energiju koja nam je potrebna da bi obavili određeni zadatak ali do 13. novembra će nam svega manjkati. Osetićemo da nam nedostaje energije, imaćemo određene nedoumice, odlagaćamo nove početke a i sam posao može dosta kasniti, rokovi se mogu pomerati, materijal zafaliti, proizvodnja smanjivati, itd. Ali ovaj Mars donosi i nešto povoljno. Na primer, pravo je vreme da pozovete stare majstore i završite započete radove, idealno je vreme da angažujete starog radnika ili da pozovete starog kolegu. Neke poslove ćete morati iznova da odradite ali samim tim će oni biti i puno kvalitetniji. Ukoliko ste pre izvesnog vremena imali bilo koji kvar koji ste nekako premostili, sada će se on ponovo aktivirati i napraviti još veći problem. Zbog toga, proverite sve ono što vam je u prethodnom periodu pravilo određene probleme i povedite računa o tome.

Pošto je ovaj tranzit doneo ratobornost muškaraca i njihovo nezadovoljstvo svim i svačim, pod uticajem ovog tranzita njima ponovo može zasmetati nešto što oni smatraju da je već završena priča. U međuljudskim odnosima, ponovo će se otvoriti žarišta sukoba i netrepeljivosti sa skorašnjim protivnicima. Možda su se u prvom naletu suzdržavali od produbljenja konflikta ali pod retrogradnim Marsom svi loši odnosi će se još više pogoršati.

Kada su emotivni odnosi u pitanju ovaj tranzit nekim muškarcima može doneti nezasitost u seksu a drugi mogu osetiti destruktivnost i probleme u krevetu.

Na globalnom planu ovaj Mars će doneti stara neprijateljstva koja vas neće preterano iznenaditi.


Kako će ovaj tranzit uticati na horoskopske znake?

OVAN – Ništa vam ne ide od ruke. Čuvajte se povreda.

BIK – Loš san. Znatno smanjenje posla.

BLIZANCI – Svađa i ljutnja na prijatelje.

RAK – Pretrpećete kritike.

LAV – Loše vesti iz inostranstva ili nekakve otežavajuće okolnosti. Posao se odlaže.

DEVICA – Osvetoljubivi ste. Pravite nove troškove.

VAGA – Ponovo se aktiviraju problemi u braku i partnerstvu.

ŠKORPIJA – Neprilike na poslu. Aktiviranje starog zdravstvenog problema.

STRELAC – Stari partner će pokušati da obnovi vezu.

JARAC – Povratak muške osobe ili poseta muškog člana porodice.

VODOLIJA – Problemi u saobraćaju. Posebno vodite računa u povratku.

RIBE – Novi troškovi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *