I TRANZITNI MESEC U ZNAKU JARCA DO PONEDELJKA (6.7) OKO PODNEVA

Znak Jarca nas uvek opominje, pokušavajući da nas opameti i urazumi. Ako vam određeni planovi propadnu to može da znači da niste bili dovoljno uporni da ih ostvarite jer Jarcu nikad nije nešto neostvarivo jer on ume da stpljivo čeka svoju priliku.

Ovo su dani kada morate prihvatiti odgovornost, kada bi trebalo da proverite završeni posao da bi uklonili eventualne greške, kada ćete lakše odbijati druge ljude, pomerati rokove i tražiti sigurnost u poznatom. Znak Jarca voli da ponavlja neke stvari i često se ponaša poput retrogradnih planeta ali to ne mora uvek bude loše. Na primer. Pod ovim se podrazumeva stoti put preslušavanje omiljene pesme, deseti put gledanje istog filma, ponovo čitanje omiljene knjige itd. Zašto uživati samo jednom?

U nedelju rano ujutru događa pomračenje punog Meseca u Jarcu i ovaj događaj se već može osetiti a delovaće i u narednih 28 dana. Naime, muškarci lako mogu biti odbijeni jer je nezadovoljstvo dama na vrhuncu a to nezadovoljstvo nije došlo preko noći. Sada će ženski pol želeti da prekine sve ono što im ne odgovara odlučno govoreći NE ili sad je dosta.

Ovaj tranzit, pošto deluje dugoročno može da dovede do ponovnih uvođenja mera vezanih za sprečavanje širanja epidemija pa budite spremni i na to u vidu raznih ograničenja.

Tokom subote (4.7) u sredini dana možete očekivati nekakvu nepriliku, naići na osobu koja je nervozni i ljuta ili imati kvar. Tokom večeri nećete uspeti da kontaktirate sve osobe koje ste hteli. Moguće je odlaganje kraćeg putovanja.

U noći između subote i nedelje (5.7) Mesec u trigonu sa Uranom govori da ćete želeti da radite po svome. Kontakti sa prijateljima i ljudima koje niste dugo videli.

Nedelja će biti sve bolja kako dan bude odmicao a mogući su i kontakti sa ljudima koje niste dugo videli, kontakti sa ljudima iz inostranstva ili čak putovanja u inostranstvo.

S obzirom da je Mesec u Jarcu, prijaće vam i da vreme provedete na nekakvom uzvišenju ili planini.

U ponedeljak (6.7) ujutru i prepodne odložite sve obaveze jer šta god da budete krenuli da završavate nešto neće biti kako treba, moraćete doći ponovo ili čekati.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Moguće su kritike šefa. Ne fušerite posao.

BIK – Kontakti sa porodicom koja neprestano računa na vašu pomoć. Razmazili ste ih.

BLIZANCI – Ovog puta moraćete sami. Ne računajte na podršku.

RAK – Kontakti sa partnerom. Imate obaveze prema njemu i njegovoj porodici.

LAV – Niste završili posao i to vam ne da mira. Ostanite prekovremeno na poslu.

DEVICA – Starija osoba se raspituje o vama.

VAGA – Neprilike u porodici ili kvar u kući.

ŠKORPIJA – Malo malo pa se pokaže da je ćutanje zlato. Putovanje.

STRELAC – Stiže vam dobitak.

JARAC – U centru ste pažnje. Kontakti sa starim prijateljima.

VODOLIJA – Nezadovoljni ste. Treba vam mir.

RIBE – Prijatelji vam predlažu susret.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *