vodolija opstiPozitivne osobine Vodolije:

Vi ste ispred svog vremena. Originalni ste, inteligentni i uvek srepmni za nešto novo. Imate neodoljivu potrebu da promenite svet na bolje. Ono o čemu razmišljate u velikoj meri se razlikuje od razmišljanja drugih ljudi zbog čega odskačete od svoje okoline. Vi ste vizionar, pionir budućnosti i buntovnik sa razlogom. Dok razmišljate o sebi ne zaboravite da je u ovom znaku rođeno najviše genija.

Najtolerantniji ste horoskopski znak i smatrate da svaki pojedinac ima pravo da živi u skladu sa svojim željama i prohtevima. Razumevanje koje ukazujete donosi vam bezbroj prijatelja kojima rado pomažete i izlazite u susret. Ako ne možete da pomognete celom svetu onda ćete sigurno pomoći ljudima iz okruženja.

Logični ste u svojim razmišljanjima i težite da se usavršavate na intelektualnom nivou. Majstor ste da za nastali problem pronađete praktično rešenje.

Odgovaraju vam poslovi na kojima možete iskazati svoju originalnu prirodu. Često se bavite poslovima koji drugima nisu pali na pamet. Računari, elektronika, elektrotehnika, aerodrom su stvoreni za vas. Može vas privući i astrologija.

 

Negativne osobine Vodolije:

Okolina vas može pogrešno shvatiti baš zbog ekscentričnog ponašanja. Drugi vas mogu doživljavati kao velikog fanatika ili čudaka. Nekad Vodolije mogu biti uverene da su pametnije i sposobnije od drugih ljudi.

Tvrdoglavi u svojim uverenjima ne dozvoljavate da drugi utiču na vas pa se može desiti da dok maštate i zamišljate bolju budućnost, sadašnjost protunji pored vas.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *