vaga opstiPozitivne osobine Vage:

Volite sklad i haromoniju i težite da održite ravnotežu u svemu. Poštujete lepotu, potreban vam je partner a borite se za pravdu. Često vam treba puno vremena da donesete odluku (nije jednostavno vagati i meriti čega ima više) ali kada je donesete ona je u potpunosti ispravna. To postižete tako što ste u stanju da se uvek postavite u poziciju drugoga.

Vi ste veoma prijatna i fina osoba koja nema nameru da dira ikoga i obično ide svojim putem. Ne volite kada su ljudi grubi i neotesani te se zbog toga vi često ponašate suprotno od toga. Vi ste predstavnik elegancije i finih manira.

Ukoliko vam se na putu nađe prepreka, umete da iskoristite svoje diplomatske sposobnosti i da se umilite drugoj strani i tako rešite problem.

Zbog vaših osobina najviše vam prijaju javni poslovi. Izvrstan ste političar, sudija i advokat. Odgovaraju vam i umetnički poslovi.

 

Negativne osobine Vage:

Možete da budete neiskreni i lukavi. Kako biste sačuvali mir i harmoniju u stanju ste da slažete. Zbog toga što ne volite da ulazite u konflikt često možete klimati glavom i potvrđivati nešto iako se sa tim ne slažete. Umete da budete veoma lenji jer smatrate da ste vi stvoreni da živite u luksuzu ili na visokoj nozi. Ponekad preterujete u ličnim uživanjima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *