strelac opstiPozitivne osobine Strelca:

Vi ste srdačni, otvoreni i u stalnoj potrazi za istinom. U komunikaciji sa drugim ljudima ste otvoreni i pošteni a zbog optimizma koji iz vas zrači omiljeni ste u svakom društvu. Verujete drugim ljudima ali u isto vreme očekujete da i drugi veruju vama.

Radoznali ste i otvorenog uma. Veoma vam je bitno da tokom svog života steknete što veća znanja. Vašu glad za istinom i znanjem najčešće hranite izučavavnjem stranih kultura i religija. Filozofski ste nastrojeni, nemirnog duha i uvek spremni za avanturu jer ne podnosite dosadu.

Drugi vas vole jer imate smisla za humor i zato što ste uvek dobro raspoloženi. Osim nepresušne želje za znanjem i želje za upoznavanjem stranih kultura, volite sport, putovanja, prirodu i životinje.

Strelčevi su obično viskoobrazovani pa se kao individue mogu naći u poslovima kao što su profesori, ambasadori, izdavači ili glumci a neki Strelčevi se mogu uspešno baviti trgovinom na veliko. Često vas u životu prati sreća.

 

Negativne osobine Strelca:

Možete da napravite budalaste rizike a da posle toga retko kada naučita šta iz svojih grešaka. Drugima možete delovati detinjasto, neozbiljno i neodgovorno. Niste štedljivi pa uvek preterujete sa idzacima. Možete da budete neobazrivi i brzopleti. Ne održavate svoje obećanje. Nestrpljivi ste i ne drži vas mesto. Volite da se kockate.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *