skorpija opstiPozitivne osobine Škorpije:

Ozbiljno pristupate svemu u životu. Uvek tačno znate šta hoćete te vas ništa ne može pokolebati jer ste uvek spremni na sve. Želite što pre da proniknete do same suštine.

Vi ste veoma hrabra i odvažna osoba koja se ne plaši ničega. Imate jaku volju da istrajete u svemu. Posle poraza (a vaš život je skup malih ratova), u stanju ste da se regenerišete i pokušate ponovo.

Crno ili belo – Za vas osrednjost ne postoji jer volite stvari odmah da isterate na čistac. Ujedno, u stanju ste da pre unište sebe nego da dozvolite da vas neko drugi uništi. Kada donesete odluku sprovedite je do kraja.

Ispod čeličnog izgleda krije se dubok romantik spreman da se nesebično da. Privlačni ste, misteriozni i emotivno duboki. Intuitivni ste i umete da predvite tuđa osećanja.

Možete biti dobar detektiv ili hirurg…Uspešni ste u svim opasnim poslovima ali u poslovima vezanim za novac.

 

Negativne osobine Škorpije:

Ukoliko ste povređeni, neko vam se zamerio ili doživite nepravdu možete da budete nemilosrdni. Lako se razbesnite i zbog najmanje sitnice. Možete biti veoma surovi i arogantni. Svaka Škorpija ima svog neprijatelja kojem ćete želeti da se osveti kad -tad. Stručnjak ste da osvetu servirate hladnu. Umete da budete netaktični i da time naškodite prvenstveno sebi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *