ribe opstiPozitivne osobine Riba:

Najveća ste sanjalica od svih znakova. Vi živite u svom svetu mašte ne dozvoljavajući logici i razumu da upravlja nad vama. Veoma ste osećajni i razumete druge ljude pa im zbog toga prvi prilazite kako bi im pomogli. Retko kada kritikujete druge jer ste u stanju da ljude prihvatite onakve kakvi jesu. Gde god da se nalazite, trudite se da pomognete drugima u nevolji. Darežljivi ste i spremni da se žrtvujete. Imate jaku intuiciju, perceptivnu moć i suptilnu psihu.

Plemenite ste i blage naravi mada zarad svoje lične sigurnost pokušavate da sakrijete svoju emotivnu prirodu. Vi ne živite u realnom i ponekad surovom svetu jer vam više odgovara svet koji ste vi stvorili gde se osećate ušuškano, sigurno i zaštićeno.

Kreativni ste i maštoviti te vam zbog toga odgovaruju poslovi gde možete pokazati svoje talentnte a to su najpre muzikalnost, slikarstvo i fotografija. Doktor, istraživač i laborant su zanimanja u kojima se najbolje snalazite.

 

Negativne osobine Riba:

Skloni ste depresiji a psiha vam je veoma krhka. Lako se obeshrabrujete i bežite od problema. U tom slučaju možete da posegnete za drogom, tabletama ili drugim porocima. Puni ste strahova i fobija. Često ste umorni i pospani a i kada se probudite pravite greške jer se niste dobro rasanili. Skloni ste osamljivanju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *