rak opstiPozitivne osobine Raka:

Vi imate najviše razumevanja za druge ljude. Osećajna ste osoba koja želi da pomogne svima. Nežni ste, pažljivi i predusretljivi. Mnogo ste vezani za svoju porodicu i zabrinti za svet oko sebe.

Za vas je najveći životni uspeh sreća i prosperitet vaše porodice. Žene Rakovi su najbolje domaćice a muškarci osobe kojima je porodica uvek na prvom mestu. Oba pola su vezani za svoje majke a kasnije, za svoju decu.

Intuitivni ste i umete da izaberete pravi trenutak i tek onda pristupite poslu. Cenite sve što je vezano za vašu domovinu i zemlju porekla. Veliki ste patriota.

Odgovaraju vam porodični poslovi, poslovi u državnim institucijama, kao i poslovi u kojima dolazite u kontakt sa mnoštvom ljudi.

 

Negativne osobine Raka:

Možete biti suviše stidljivi, neodlučni i pokolebljivi. Ukoliko nešto krene nizbrdo, lako odustajete. Umete da dignete ruke od svega. Ponekad nemate dovoljno ambicije, a neke stvari previše lako prepuštate drugima. Pošto ste previše osetljivi to ponekad može biti naporno vašem okruženju jer vi možete da se rastužite zbog najmanje sitnice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *