lav opstiPozitivne osobine Lava:

Šta god da radite želite da budete najbolji ili o sebi imate takvo mišljenje. Veoma ste popularni gde god da se pojavite. Dobar ste lider i uvek imate jako dobre izglede da postanete vođa i da zauzmete vrhunsku poziciju u svemu što vas okružuje.

Širokogrudi ste i plemeniti i to su vaše dobre osobine. Krasi vas i velika energija i volja i skoro ste uvek sigurni u sebe.

Zabavni ste, društveni, pozitivni i zbog toga veoma popularni kod suprotnog pola.

Zbog dostojanstvenosti retko kada ćete prihvatiti neki posao koji vam je ispod časti. Pre nećete raditi ništa nego bilo šta. Zbog toga se Lavovi uvek nalaze na vrhu. Odgovaraju vam poslovi u vladi, možete biti dobar šef ili direktor. Privlači vas gluma i sport. Možete biti dobar predavač deci.

 

Negativne osobine Lava:

Možete biti previše arogantni ili se prema drugim ljudima postaviti kao da ste vi bolji od njih što neće uvek biti tako. Mislite da niko drugi osim vas ne može da bude uspešan ili da niko drugi osim vas nije sposoban za velike stvari. Možete biti previše veliki materijalista ili osoba koja vodi računa samo o sebi dok na druge ne misli.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *