blizanci opstiPozitivne osobine Blizanaca:

Vi ste um zodijaka! Inteligentni ste i radoznali a vaša interesovanja su široka i raznovrsna. Analtičnog ste duha, volite da učite, čitate knjige, slušate vesti, gleate televiziju ili pretražujete internet. Uvek morate da budete dobro obavešteni o svemu, te uz sebe, ukoliko niste kraj računara, morate imati mobilni telefon.

Radoznali ste, šarmantni, pričljivi i druželjubivi. U isto vreme možete raditi dva ili više poslova a da vam to ne predstavalja problem. Brzo mislite i brzo donosite odluke. Osećate se prijatno u svakom društvu i veoma ste prilagodljivi.

Uživate u vožnji. Non stop ste u pokretu. Imate dara za učenje stranih jezika i pisanje te vam zbog toga odgovaraju zanimanja u kojima možete preneti svoje mišljenje (pisanim ili verbalnim putem). Neki od Blizanaca će se sasvim dobro snaći u trgovini, radu u medijima a svoj posao možete predstaviti i preko interneta. Muškarci Blizanci mogu biti izvrsni vozači ili taksisti.

 

Negativne osobine Blizanaca:

Dešava vam se da započente više stvari odjednom a da na kraju ništa ne završite ništa. Možete biti površni u svemu što radite a neki od pripadnika ovog znaka ima jako lošu koncetraciju. Ne pridržavate se obećanja i umete da kasnite na sastanke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *