07 OKTOBAR MERKUR OPOZICIJA URAN (9) – Ovo je tranzit koji vam može iznenada doneti putovanje ili mogućnost da kupite nešto od tehnike ili novo prevozno sredstvo a da to uopšte niste planirali. S druge strane, ako budete nešto planirali da realizujete upravo vam se to može izjaloviti. Ovaj tranzit govori i da možete imati prevelika očekivanja koja ne možete ispuniti. Moguće su šetnje, razgledanje izloga i prijatni susreti negde na ulici. Ovo je dan koji govori da je potrebno da idete u korak sa vremenom, da budete u trendu i pratite inovacije.

09 OKTOBAR – MARS KVADRAT PLUTON (22) – Dan koji donosi određene nepovoljnosti. Ukoliko u porodici imate bolesnog muškog člana porodice ovog dana bi trebalo pogotovu da ga čuvate da mu ne pozli. Dan nikako nije povoljan za operacije jer može doći do propusta. A pripremite se i za nepovoljne lekarske izveštaje i dijagonoze. Osobe koje se leče od raka danas mogu biti jako loše. I u svakodnevnom životu ovaj dan donosi iskušenja, ljubomoru muškaraca (posebno bivših partnera i partnera gde je velika razlika u godinama), pretnje, ucene, fizičke nasrtaje i porodične svađe oko imovine i nasleđa koje se mogu završiti nepovoljno. Muškarci mogu biti grubi prema ženama ali i primeniti silu u krevetu.

10 OKTOBAR – VENERA TRIGON URAN (9) – Ovo je tranzit koji donosi promene u emotivnim vezama. Vreme je za usavršavanje odnosa, premošćavanje novonastalih problema, nove početke ali i nova poznanstva posebno na fakultetu ili sa osobom iz inostranstva. Prijaće vam sve što je novo i drugačije a društvo vam ovog dana mogu popraviti i prijatelji koji će biti veoma srdačni i željni da vam pomognu. Možete očekivati obrt situacije kada se najmanje nadate. Ovaj tranzit se može osetiti i 2,3 dana pre. Prijaće vam uzbuđenje a možete i prirediti iznenađenje dragoj osobi – prijtelju, partneru, rođaku.

11 OKTOBAR – SUNCE KVADRAT JUPITER (18) – Tranzit koji govori da će vas šef opteretiti sa sto zadataka i novih obaveza kao da to nije ništa a u stvari, svaki će zahtevati vašu pažnju i preciznost.  Ovaj dan vas očekuju susreti sa autoritetima koji imaju nerealne i megalomanske planovi koji će se teško realizovati u celosti. Mogući su i kontakti sa ljudima iz inostranstva pa i širenje posla kroz kontakte sa inostranstvom ali samo pojedini projekti se mogu realizovati. Pojačana kontrola nas očekuje na svim graničnim prelazima a saobraćajna policija će biti posebno aktivna na važnim saobraćajnicama. Mnogi će biti željni dokazivanja pa će preterivati u želji da ostave što bolji utisak. Pazite da ne potrošite više novca nego što ste planirali. Nerealni optimizam. Poskupljenja.

12 OKTOBAR – JUPITER SEKSTIL NEPTUN (18) – Tokom ovog dana se dešavaju dva egzaktna aspekta. Ovaj je već duže vreme aktuelan na nebu i već smo mogli da osetimo njegovo dejstvo u proteklim mesecima. Donosi povećanu brigu o zdravlju i veću potrošnju lekovitih preparata i lekova pomoću kojih ćemo steći bolji imunitet i zdravlje. U zdravstu donosi i razvijanje vakcine. U mnogim aspektima života ovaj tranzit može uticati na nas na dugoročnom planu. Donosi veću kreativnost, muzikalnost, osećajnost i dobra dela. Strelčevi bi trebalo da povedu računa o zdravlju ( i osobe kojima je Ascendent u Strelcu) a Ribe mogu putovati u inostranstvo, biti srećne ruke ili razmišljati o dopuni obrazovanja.

12 OKTOBAR – MERKUR SEKSTIL VENERA (11) – Dan koji donosi iznenadne susrete koje ćete produbiti u obližnjem kafiću. Susreti na javnim mestima koje niste planirali a koji vas mogu oduševiti. Ovog dana ćete imati i odličnu komunikaciju sa suprotnim polom a mnogo bliskiji i otvoreniji ćete biti u komunikaciji sa partnerom. Mogući su iznenadni predlozi za putovanja, pozivi za izlazak ili razgovor u prijatnom ambijentu negde u gradu. Nova poznanstva su takođe moguća jer ćete biti dosta pristupačniji i razgovorljiviji.  Sjajan je dan za razgovore sa uticajnim osobama i pravljenje planova na poslu. Obavite što više poziva i pošljite mail-ove jer ćete tokom ovog dana imati više uspeha. Srećne okolnosti kroz školovanje.

13 OKTOBAR – SUNCE OPOZICIJA MARS (21) – Ovaj tranzit nije povoljan a najpre će se odnositi na naš posao, kolege ili na zaposlene ako ste privatnik. Može vam faliti radne snage ili bolje rečeno radnik koji će vam stvarno značiti na poslu a neće biti tu kao statista.U nekim poslovima može doći do zastoja i prepreke u relazaciji posla. To  mogu biti neki tehnički uslovi – da nemate materijal, opremu ili odgovarajuće mašine da se to završi danas. Ne bi trebalo toliko da se uzdate u nečije obrazovanje već da gledati ko vam odgovara kao radnik i kakve su njegove – njene radne navike.

15 OKTOBAR – SUNCE KVADRAT PLUTON (22) – Drage dame ovog dana neke od vas mogu sresti bivšeg supruga ili partnera sa kojim ste imali dugu vezu i u tom času se može obnoviti ljubomora i zavist prema toj osobi. Ustalasana osećanja će vam vratiti uspomene na sve one lepe i ružne događajte koje ste potisnuli. Ovo je tranzit kada i muškarci mogu biti ljubomorni na svoje partnerke a nekim slučajevima može doći i do fizičkog napada koje se može završiti tragično. Ne provocirajte. Uzdržite se od suvišnih komentara. Odložite operaciju. Vodite računa o zdravlju jer stres može biti okidač za ozbiljnije i katastrofalne zdravstvene probleme. Nećete uspeti da ostvarite svoj naum i dobijete novac ili pozajmicu. Čuvajte se ucene i pritiska.

18 OKTOBAR – SUNCE KVADRAT SATRUN (25) – Ovog dana se dešavaju dva lošija aspekta koji ukazuju na neki vid propusta na koji treba da budete spremni tokom ovog dana. Ukoliko vam bude trebala neka vrsta pomoći ili usluge od direktora ili šefa, verovatno ćete biti glatko odbijeni jer on ume da prepozna šta su prioriteti, šta je stvarna i realna potreba a šta je samo hir. Oprez u saobraćju jer lako možete dobiti kaznu ukoliko se ne budete pridržavali propisanih ograničenja. Problemi sa ocem. I u školi vam neće biti lako. Kritike učiteljice, nastavnice ili profesorice mogu pretrpeti neka deca.  Zastoji u školovanju.

18 OKTOBAR – VENERA OPOZICIJA NEPTUN (18) – Ovaj aspekt govori da se ženska osoba neće pridržavati dogovora i da vas vrlo lako može „ispaliti“. Naravno, to se može dogoditi i zbog neke više sile ali jednostvno budite u pripravnosti jer nešto može da krene po zlu. Takođe ovaj tranzit govori da bi trebalo da budete oprezni pri plaćanju i generalno, u radu sa novcem jer su mogući propusti. U emotivnim vezama možete biti sumnjičavi i nepoverljivi prema partneru a njegova pravdanja totalno neubedljiva.

19 OKTOBAR – MARS KVADRAT JUPITER (19) – Dan u kojem nas očekuju tri veća egzaktna aspekta. Ovaj donosi sprecijalne prilike kada je posao u pitanju. Otvoriće vam se mogućnost proširenja posla a neki mogu dobiti zaposlenje u inostranstvu. Prilike koje se ne propuštaju! Takođe, možete biti veoma zadovoljni kupovinom poslovnog materijala iako ćete ga, realno, malo pretplatiti. Muškarci mogu preterivati sa megalnomanskim vizijama. Hrabrost. Srećne prilike.

19 OKTOBAR – VENERA TRIGON JUPITER (19) – Dan koji donosi razne vrste beneficija, većih dobitaka, srećnih preokreta i povoljnih vesti. Nećete moći da ostanete ravnodušni na pozitivne impulse koji vam dolaze i napokon ćete moći da pravite planove za naredni period. Ovaj tranzit je povoljan i za ljubav jer ćete imati priliku da budete sa voljenom osobom, da započnete ljubavnu vezu ili da vaš odnos prenesete na stepenicu više. Odličan dan za veridbe i venčanja.

19 OKTOBAR – MERKUR OPOZICIJA URAN (9) – Ovaj aspekt smo već imali početkom meseca ali sada se ponavlja jer je Merkur krenuo putanjom unazad pa ponovo pravi opoziciju sa Uranom. Ovaj aspekt govori da se niste opametili i da niste naučili iz prošlog primera. Još jednom ste pokazali da niste spremni a i da ništa u međuvremenu niste uradili po pitanju učenja, usavršavanja, realizacije određenih dokumenata, važnih razgovora itd. Imaćete još jednu priliku u novembru. Promene planova u poslednji čas.

21 OKTOBAR – VENERA TRIGON PLUTON (22) – Aspekt koji donosi obnovu strasti a posebno će biti aktivan kada je reč o bivšim ljubavnicima.  Jedan susret sa osobom iz prošlosti može promeniti sve. Pošto je ovaj tranzit propraćen mesecom u Jarcu to ukazuje i da možemo očekivati neki vid poklona, podške ili čak nasledstva od starije osobe, babe ili dede. Kada je novac u pitanju, može vam biti vraćen stari dug a vi sami ćete gledati da budete štedljiviji i da ništa ne bacite.

24 OKTOBAR – VENERA TRIGON SATURN (25) – Ovo je dan koji vam može vratiti starog prijatelja. Ponovo dolazi do obnove pređašnjeg kontakta na obostranu sreću. Takođe, ovaj tranzit može uticati i na ljubavne odnose a mnogi će želeti da partneru pruže još jednu šansu, radeći na otklanjanju smetnji. S obzirom da je ovog dana Mesec u Vodoliji,neki parovi ovaj dan mogu provesti odvojeno, da li zbog putovanja, posla ili revolta zbog neraščišćenog problema. Kreativci bi trebali da naprave nešto novo od starog, pa razmislite o toj ideji.

25 OKTOBAR – SUNCE KONJUNKCIJA MERKUR (2) – Tranzit koji govori da je vreme da se naprave finansijski planovi za budućnost. Da li ćete imati odgovarajuću finansijsku podršku, na koliko novca možete računati, da li vam je potreban kredit da biste ostvarili poslovne zamisli, da li vam u ovom trenutku pogoduju nove investicije? To su sve pitanja povezana sa ovimj tranzitom. U nekim firmamama, ljudi na rukovodećim položajima mogu diskutovati na temu finansija i investicija, a na ponegde će vaš šef biti zabrnut za novac i zaradu. Mogući su dobici kroz prodaju auta i drugih prevoznih sredstava i tehničkih uređaja, ali gledajte da još ništa ne kupujete novo jer je Merkur u retrogradnom hodu pa to neće biti dobro. Uticajna osoba ili šef može planirati putovanje.

31 OKTOBAR – SUNCE OPOZICIJA URAN (8) – Ovaj tranzit može biti nepovoljan jer donosi promene na visokim pozicijama. Ne bi bilo čudno da se rukovodstvo promeni i da dobijete novog nadređenog. Takođe, ovaj tranzit može delovati i suprotno, tj. da vam šef da otkaz ili vas pošalje na neplaćeno jer mu se trenutno ne isplati da vas plaća dok je posao skoro. Uslovljene promene zbog novca i dugova. Posebno mlađe osobe mogu biti ugrožene ovim tranzitom, Blizanci i Device kao i osobe rođene sa ovim podznakom. Ovaj tranzit donosi probleme u školovanju a moguće su i određene ristrikcije kada je škola u pitanju. Generalno, đaci mogu pokazati neznanje a ljutnja nastavnika će biti opravdana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *