Polako se približavaju izbori u Americi, a kako analitičari ocenjuju u finalnoj trci za mesto predsednika SAD-a vrlo lako se mogu naći  Republikanac Donald Tramp i Demokrata Hilari Klinton. Ovaj tekst je astrološka analiza o tome kome su zvezde, laički rečeno, više naklonjene i kakav uticaj na svet bi ostavili ako bi pobedili.

Da krenemo sa analizom, prvo od dame, nekadašnje prve dame SAD. To je Hilari Klinton.

Na internetu se mogu naći dve verzije njene natalne karte.

 

Prva sa Ascendentom u Škorpiji – 26.10.1947, 8:02 Am, Chicago, Illinois, USA

I druga sa Ascendentom u Blizancima – 26.10.1947 8:00 Pm, Chicago, Illinois, USA

 

Ali da bi se tačnost jedne natalne karte potvrdila treba da se uklope svi podaci iz njenog života, a to ove dve karte, nakon analize,  ne potvrđuju.

Zbog toga je urađena rektifikacija koja mora da ukaže na sve podatke i činjenice iz njenog života.

Šta je to što svako od nas zna o Hilari Klinton?

Podatak da joj je muž Bil Klinton bio predsednik Amerike. Da je bila osramoćena njegovom aferom sa Monikom Levinski 1998 godine. Da je završila prava. Da je supruga srela još dok je bila na studijama. Da je nekoliko puta odbijala Bilovu bračnu ponudu pre nego što je konačno rekla da…itd, itd…Svi ovi podaci moraju da se uklope u njenu natalnu kartu. Evo kako to funkcioniše u rektifikovanoj karti:

Hilari Klinton (Hillary Clinton) : 26.10.1947, 13:22, Chicago, Illinois, USA

Hilari providno3

Ascendent u Vodoliji govori o osobi koja jedva stupa u brak, te je to razlog što je Bila nekoliko puta odbijala pre nego što je pristala da se uda za njega. Ovo odbijanje se dogodilo i zbog Saturna (odbijanje) koje se nalazu u njenom 7. Polju.

Njeno 7. Polje počinje u znaku Lava – što govori o mužu (7. Polje) predsedniku (Lav).  Vladar 7. Polja se nalazi u njenom 9. Polju (studije) što ukazuje da su se oni upoznali na studijama.

hilariVladar njenog 7. Polja (suprug) je Sunce koje se nalazi na 2. Stepenu (stepen Bika -oral) Škorpije (Seks) te ne čudi što je Bil Klinton bio akter ove seksualne afere sa Monikom Levinski. U tom periodu, 1998 godine, planeta Uran (stres, raskid, razvod, pomisao na samoubistvo) je prelazio preko Ascendneta Hilari Klinton. Nju je ova afera itekako pogodila, ali ne toliko što ju je suprug izdao već zbog toga što je njen ugled time narušen.

U brak je ušla zbog 7. Stepena na kojem joj se nalazi Ascendnet  jer je ovo stepen Vage koji donosi brak. Ovaj 7. Stepen je izražen i u svim njenim poljima te nije slučajno štoje ona izabrala da se bavi pravima jer ovaj stepen je stepen Vage – koji predstavlja prava.

Njen Ascendent u Vodoliji ukazuje na veoma nervoznu osobu, pomalo nesigurnu, čak i ludu (zbog Meseca u Ribama – poremećena psiha). Hilari je osoba sa kojom nema puno rasprave (Merkur kvadrat Saturn) i koja ne ume da pregovara, niti da vodi diplomatske razgovore jer se njena Venera nalazi u izgonu (loš uticaj). Ona je sklona tome da istera svoje namere po svaku cenu i zato će se poslužiti ucenama i silom. A ako to ne postigne, zbog Plutona i Marsa u konjunkciji u 7.polju može se okrenuti vojnom obračunu i to isključivo da bi pokazala svoju svemoć.

Manijakalno će želeti da se održi na vlasti po svaku cenu zbog Sunca (uspeh, vlast) u Škorpiji (prisila, nasilno) ali i zbog velikog broja planeta u Škorpiji u 10 polju. Ona se može okarakterisati kao diktator spreman na sve.

Pod njenim predsedništvom promenio bi se poslovni kadar Bele kuće, dosta ljudi bi dobilo otkaze (Vodolija – Uran ali i aspekt Mesec kvadrat Uran); zbog vladara Ascendneta Urana u 5. Polju, ona bi uticala na izmene u obrazovnom sistemu SAD-a; pod njenim predsednikovanjem proizvodnja tehnike i računarske tehnologije bi mogle da dožive preporod; takođe, razvijala bi se saobraćajna infrastruktura uz zastoje i probleme.

Naglašen znak Škorpije u njenom horoskopu ukazuje da bi ona mogla da ostvari veći napredak, kao i  da će svoj politički uticaj pokušati da proširi preko muslimanskih zemalja (Škorpija).  Zbog svega toga ne bi čudilo da ona završi ono što je odavno njen suprug Bil Klinton započeo, a to je podrška Kosovu i mogući pokušaj stvaranja velike Albanije.

Ona jeste po profesiji pravnik ali daleko od toga da je miroljubivo  nastrojena. Ukoliko svoj uticaj na muslimanske zemlje ne bude uspela da ostvari milom, onda će upotrebiti silu. O tome govore Mars (rat) u konjunkciji sa Plutonom (Islamske zemlje) u 7. Natalnom polju – otvoreni neprijatelji. Sa ovakvom natalnom kartom, ne bi čudilo, da Amerika ponovo interveniše u zemljama na Bliskom istoku gde je do juče ratovala.

Ono što je karakteristično za njenu natalnu kartu i veoma važno je položaj njenog Marsa i Plutona, koji se nalaze približno na istom stepenu natalne karte Kine (The People’s Republic of China was formally established on October 1, 1949, 3:01:36 pm CCT, Beijing, China). Ovakvi uporedni aspekti ukazuju na veće probleme na relaciji Vašington – Peking, kao i na pogoršavanju odnosa između Amerike i Kine.

Što se tiče Rusije. Hilari će zadržati trend trenutne vlade SAD i nastaviti sa sankcionom politikom protiv Rusije. Ali pozadina svega toga je njena otvorena netrepeljivost prema Vladimiru Putinu a ne prema Ruskom narodu. Naime, njeni Mars i Pluton (bes, mržnja) se nalaze na Ascendentu Vladimira Putina, te će ona uvek želeti da mu se osveti, zabode nož u leđa, izda… a želeće i da ga ubije!

Kada je Srbija u pitanju, ako ona postane predsednik SAD, ne očekujte poboljšanje odnosa, već zahlađenje i probleme. Neprijateljstvo prema našoj zemlji čiju je politiku sprovodio njen suprug Bil Klinton prenosi se i na njenu natalnu kartu.

Ukoliko postane predsednik, glavne političke odluke donosiće njen suprug Bil Klinton zbog njenog 7.polja (suprug) u Lavu (predsednikovanje).

 

Donald Tramp (Donald Trump): 14.6.1946, 10:54, Jamaica, New York, USA

Tramp providno2

Donald Tramp je veoma zanimljiva i kontraverzna ličnost rođena da vlada i pobeđuje. Sam Ascendent na Regulusu, nekretnici koja simbolizuje najviša dostignuća i  najviše moguće činove,  daje mu optimizam, uspeh, pobedničko držanje i osvajačku harizmu. Osim što je njegov Ascendnet na 29 stepenu Lava (stepen predsednika) i vladar njegovog Ascendenta, Sunce, nalazi se u 10 polju što je treći pokazatelj za visoka dostignuća, možda i do mesta predsednika SAD.

Problem u njegovoj natalnoj karti je Sunce koje se nalazi na lošem 22. Stepenu. Ovaj stepen je poznat kao stepen ubistva i atentata. Pretnje na koje mu ukazuju prijateljski nastrojeni tajni agenti iz raznih krajeva sveta, da mu se sprema atentat u domovini, vrlo lako se mogu ostvariti. Načine na koje se ovaj atentat može izvršiti, ne bih da navodim za njegovo dobro.

tramp1Znači, ukoliko ga njegovi neprijatelji ne pošalju dva metra ispod zemlje, narod Amerike će ga poslati u Belu kuću, na mesto predsednika SAD- a. Mada, i tada bi bio sklon napadima i atentatima. Naime, Donald Tramp ima oštar jezik kojim seče svoje neprijatelje, a oni sigurno neće sedeti skrštenih ruku nakon javnih prozivki.

Dobar je govornik i veoma snalažljiv u verbalnom nadmetanju tako da vrlo lako može da nadmudri svakog protivnika.

Pod njegovom vladavinom, Amerika bi mogla da zapadne u finansijske probleme koje bi on rešio rigoroznim merama, zbog čega bi vremenom sve više gubio popularnost kod naroda. Takođe, puno bogatih amerikanaca bi napustilo SAD. Ipak, bez obzira na štednju i stezanje kaiša, on bi, nakon dužeg vremena, uspeo da podigne Ameriku na noge.

Vladar njegovog Ascendenta se nalazi na natalnom Marsu Amerike što nam donosi još jednog američkog predsednika u nizu koji će svoje probleme pokušati da reši vojnim putem. Ovaj aspekt govori i da će njegov prvi zadatak biti reorganizacija vojske, a kasnije i njeno unapređenje i modernizacija.

Zbog izraženog znaka Blizanaca, trebalo bi da vrati ugled američkim novinskim kućama ali i da vrati stari sjaj američkoj automobilskoj industriji.

Donald Tramp će uvek  biti svestan svojih zasluga i mesta na kojem sedi, te će se uvek ponašati u skladu sa tim. Ponekad ćemo videti i preterivanje u tom sjaju i blještavilu koje će biti na ivici kiča i preterivanja. On je šoumen koji stoji na pozornici i on živi za aplauz. A eho tog aplauza će se razlivati širom sveta. Kad aplauz utihne i njegovom predsednikovanju doći će kraj.

Iako je stekao popularnost širom sveta, treba istaći da on ima Marsa (planetu rata, agresivnosti) jako blizu Ascendenta, što potpiruje njegov veoma nepredvidiv i buran karakter ,oštar jezik i ratoborni stav.

 

Iako trenutno pobira simpatije  ruskog predsednika Vladimira Putina, pod njegovom vladavinom, odnos dveju zemalja bi se svodila na koristoljublje i zajednički interes. Sve dok je tako, ceo svet će mirnije spavati.

Kada je u pitanju Srbija, u administraciji Donalda Trampa vrlo lako može biti zaposlen neko ko je poreklom iz Srbije, a zbog Saturna koji se nalazi u konjunkciji sa Venerom u 11. polju prema Srbiji će se biti iskren, otvoren i prijateljski nastrojen.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *