01 NOVEMBAR – MERKUR KVADRAT SATURN (26) – Ovo je dan kada može doći do zastoja u komunikaciji i saobraćaju. Očekujte smetnje, lošu internet vezu, kašnjenje prevoza, prekid komunikacije a ovaj dan nije povoljan ni za polaganje ispita, učenje i važne razgovore. Mlađa osoba vas može odbiti. Deca mogu biti nestašna ili popustiti u školi. Putovanje se može odložiti a može doći i do povećane kontrole u saobraćaju. Obavezno povedeta računa o tome kao i da platite parking na vreme ako ne želite da dobijete kaznu. Više manjih troškova.

06 NOVEMBAR – MERKUR KVADRAT SATURN (26) – Isti aspekt se dešavao 1. novembra a dešava se i 6. novembra a nije u pitanju greška već je tokom 1. novembra Merkur išao retrogradnom putanjom a sada je u direktnom hodu pa još jednom pravi susret sa Saturnom koji će ga opomenuti za nestašluke. Ovo je dan koji donosi neku vrstu kazne ze prethodne propuste i sada je potrebno da se opametimo. Dejstvo ovog aspekta će se osetiti i 3,4 dana kasnije. Blizanci i Device, kao i osobe kojima je Ascendent u ovom znaku pretrpeće neuspeh i manji kritiku. Jarčevi i osobe kojima je Ascendent u ovom znaku mogu krenuti na kraće putovanje ili imati pojačane kontakte sa rođacima. Odložite kupovinu, posebno prevoznih sredstava i tehnike. Ponavljajte gradivo ako ne želite da imate problem. Odložite objavljivanje tekstova ili knjige.

09 NOVEMBAR – VENERA OPOZICIJA MARS (15) – Ovo može doneti neistomišljenje, sukob ili razdor na poslu između kolege i koleginice. Možda nećete prihvatiti novog kolegu suprotnog pola ili se nećete uklopiti u timski rad pa će vam to sve zasmetati. Ovaj tranzit govori i o mogućim poteškoćama u emotivnoj sferi ali i o jednoj vrstu sputanosti i seksualnoj frustriranosti. Daljina može sputati zaljubljene i negativno se odraziti na emotivni odnos. Ljutnja bez razloga.  

10 NOVEMBAR – SUNCE TRIGON NEPTUN (18) – Dan koji je predviđen za posao. Sada je prava prilika da završite sve one poslove koji zahtevaju vašu preciznost i strpljenje. Slobodno sitničarite jer se to danas traži i  baš zbog toga se može zabeležiti uspeh. Proverite sve nekoliko puta pre nego što nešto završite. Ovo je dan i kada ćete pokazati svima svoje zdrave navike i ispravne stavove kada je posao u pitanju a možete motivisati i ljude iz poslovnog okruženja da budu vredniji i pedantniji. Uvedite neke zdrave navike. Krenite sa dijetom jer će imati uspeha nego prošlog puta. Šef može saznati neku tajnu. Ako vam treba pomoć, danas je tražite.

12 NOVEMBAR – JUPITER KONJUNKCIJA PLUTON (22) – Ovo je jedan od jačih aspekata a njegovo se dejstvo oseća mesecima jer su ove dve planete već duže vremena u konjunkciji. No, ovaj stepen se ponavlja kao nepovoljan stepen koji može ukazati na povećanu smrtnost u svetu. Najveći je strah da to može biti od virusa. Posledice ove konjunkcije osetićemo tokom ove zime i ovo je još jedan od jačih naleta ovog virusa. Takođe, ovaj tranzit može doneti i veće novčane dobitke najpre putem nasledstva ili nekog vida osiguranja. Određeni poslovi donose profit sa odloženim dejstvom. Strelčevi i osobe kojima je podznak u ovom znaku bi trebalo da povedu računa o sebi, da izbegavaju rizične situacije i opasne ljude a Škorpije i osobe kojima je Ascendent u ovom znaku će osetiti sve povoljnosti ovog aspekta. Prosperitet u islamskim zemaljama. Jačanje tajnih organizacija i planiranje terorističkih akcija. Veća zaduženja i krediti.

14 NOVEMBAR  – SUNCE SEKSTIL PLUTON (22) – S obzirom da je tokom ovog dana i Mesec koji ukazuje na dnevna dešavanja u znaku Škorpije treba biti posebno obazriv jer ovaj aspekt zbog simbolike stepena na kojem se dešava može da ukaže na neku vrstu opasnosti i rizične situacije, posebno mogu biti ugrožene poznate osobe ili osobe na vlasti zbog mogućih atentata. Oprez je potreban i u vožnji. U svakodnevnom životu možete biti prinuđeni da radite nešto čemu se protivite ili da na neki način budete ucenjeni. Susrete očekujte i sa ljudima koji vam nisu mili i za koje znate da ne treba da im verujete a ni da im okrećete leđa. Muškarci mogu biti veoma ljubomorni i posesivni a neki mogu pretiti svojim partnerkama. Izbegavati operacije osim ako niste životno ugroženi.

14 NOVEMBAR – SUNCE SEKSTIL JUPITER (23) – Istog datuma ali par sati kasnije događa se aspekt koji donosi srećne okolnosti i preokrete kojima se niste nadali. Ovo je sjajan dan za nove poslovne početke, mada ćete želeti da dominirate i otpratite svaku situaciju kako ne bi bili prevareni. Tranzit ukazuje i na širenje posla, nove strategije ali i raspoloženje vašeg poslodavca koji je sada voljan da vam izađe u susret ali pod određenim uslovima.

15 NOVEMBAR – VENERA KVADRAT PLUTON (22) – Tranzit koji donosi neku vrstu neprijatnosti jer se najpre može odraziti u emotivnoj sferi. Možete se osetiti ljubomoru i zavist u određenom trenutku i očekivati mnogo više od onoga što trenutno dobijate od partnera. Posebno ako ste dama možete biti povređeni i sujetni. Neke očekuju i kontakti i susreti sa potencijalnim emotivnim rivalima zbog čega se nećete osećati najbolje. S druge strane, sve to će imponovati vašem partneru. Ovaj tranzit ukazuje da treba nešto da porušite do temelja a to mogu da budu i neki stari emotivni odnosi koji vas stalno vuku unazad. Najbolje je rešenje da potpuno porušite mostove za sobom. Osvetoljubivost. Neko vam duguje novac i teško da ćete tu sumu naplatiti ovih dana. Tužne vesti o ženskoj osobi.

16 NOVEMBAR – VENERA KVADRAT JUPITER (23) – Ponekad se nezadovoljstvo na ličnom planu može rešiti nekom skupom investicijom ili kupovinom. Baš takve, nepromišljene kupovine možete obaviti tokom ovog dana. Nećete razmišljati da li je nešto skupo ili ne. Možete se se odlučiti da imate nešto što realno ne možete sebi da priuštite. Ovo je dan i kada možete planirati putovanje u inostranstvo ali se može nešto iskomplikovati. U emotivnom odnosu svega će vam biti malo – i ljubavi, pažnje i vremena koje vam partner daje. Prevelika očekivanja i pazite da se ne razočarate. Očekujete i veće sume novca ali realnost je malo drugačija.

17 NOVEMBAR – MERKUR OPOZICIJA URAN (8) – Tranzit koji ukazuje na neku vrstu promene koju niste očekivali. Mogućnost sleda događaja koji će vas iznenaditi i možda, pokvariti napravljene planove. Izmene u poslednji čas. Proverite radno vreme radnje ili institucije pre nego što negde krenete. Pokušajte da nešto promenite i možda ćete na to biti prinuđeni u kratkom vremenskom roku. Ovaj tranzit vas opominje da nije vreme za veće kupovine. Mlađe osobe bi trebale da strahuju od negativnih posledica smanjenja posla što može prouzrokovati otkaze.

19 NOVEMBAR – SUNCE SEKSTIL SATURN (27) – Tokom ovog dana se dešavaju dva aspekta. Ovaj govori o mogućnosti obnove jedne poslovne saradnje. Treba dati priliku proverenim ljudima, starijim osobama koje dovoljno dobro poznajete a treba se pridržavati starih poslovnih šablona jer će to doneti uspeh. Takođe, uspeh možete očekivati i za neke stare poslovne poduhvate. Ukoliko vam bude potrebna neka vrsta podrške ili odobrenja uticajne osobe on vas može odbiti uz obrazloženje i opravdanje zašto to ovog trenutka čini ali vam neće zameriti zbog toga. Kontola na poslu. Moguće su inspekcije. Pojačana saobraćajna kontrola.

19 NOVEMBAR – VENERA KVADRAT SATURN (27) – Nepovoljan dan koji može doneti emotivno zahlađenje i udaljavanje. Ukoliko dođe do susreta sa starim partnerom neće vam se militi to što ga ponovo vidite a ukoliko vi pokušavate da obnovite stari kontakt možete očekivati hladan tuš i odbijanje. I u novim odnosima, možete očekivati kategorično odbijanje.  Ovaj tranzit govori i da plata može kasniti, da možete pazariti nešto što vam uopšte ne pristaje iako ste to pazarili po povoljnoj ceni. Malo ljudi će vam izlaziti u susret. Neljubaznost i hladnoća u odnosima.

23 NOVEMBAR – MERKUR TRIGON NEPTUN (18) – Ovo je dan koji donosi akcenat na to da je potrebno voditi ličnu higijenu zbog loše epidemiološke situacije ali da treba stvarno biti revnostan u tome. Ovaj tranzit najavljuje i neka nova pravila zbog Covida 19.  Ovog dana je i tranzitni Mesec u Ribama što govori da se i deca mogu brže razboljevati i biti na udaru virusa (grip, covid). Prolazna zdravstvena nestabilnost. Trebalo bi obratiti pažnju na zaboravnost ovog dana, na propuste, na pogrešne pozive ili poruke koje možete slučajno poslati nekome. Nečiju neiskrenost možete lako primetiti.

27 NOVEMAR – MERKUR SEKSTIL PLUTON (23) – Istog dana se dešavaju 2 aspekte. Ovo je tranzit koji govori da mlađe osobe mogu izdejstvovati da nešto dobiju gratis ili mnogo povoljnije. Možete imati neku vrstu koristi ili razmišljati o tome kako se ugraditi da bi i sami profitirali. Neke osobe mogu od vas tražiti pozajmicu ili pomoć. Neki će osetiti rivalstvo koje može biti pozitivno jer ćete u tom slučaju želeti da date sve od sebe. Drugima sumnju može probuditi poziv ili poruka, pa će želeti da istraže s kim se to partner dopisuje ili čuje. Nemojte se ustručavati da bacite nešto što vam nije potrebno i da napravite bolji red i više prostora.

27 NOVEMBAR – VENERA OPOZICIJA URAN (7) – Ovaj dan donosi iznenađenja na polju finansija. Izbegavajte rizične novčane situacije, nepromišljene kupovine i trošenje novca preko mere. Trebalo bi razmisliti i o dugoročnijim investicijama i uložiti novac na prave stvari kako bi vam se još više isplatio. Cenite materijalna dobra pre nego same papirnate novčanice jer vam tu leži sigurnost. Ovaj tranzit može doneti neočekivane obrte i u emotivnom životu. Imaćete osećaj da u jednom danu možete pomeriti brda i planine i napraviti preokret.

28 NOVEMBAR – MERKUR SEKSTIL JUPITER (25) – Sjajan je dan za duža putovanja, čak i ona u inostranstvo, planiranje putovanja, rešavanje dokumentacije vezanih za pasoš ili državljanstvo druge zemlje, a ovaj dan će uticati i na to da imate više sreće pri polaganju ispita, testova, lakše ćete učiti i upijati nova znanja. Kontakti sa drugom osobom mogu biti pozitivni i delovati podsticajno na vas a možete i naučiti iz bilo kojeg doživljaja ili posredstvom druge osobe. Ako ste planirali neke veće kupovine, ovo je dan koji se preporučuje za to. Novi poslove vezane za sve vrste medija ili internet, treba započeti danas.

30 NOVEMBAR – MERKUR SEKSTIL SATURN (28) – Obaveze koje imate prema porodici uspešno ćete završiti na vreme. Ukoliko imate babu i dedu, iskoristite svaki momenat da provedete vreme sa njima. Poslušajte savet starije i mudrije osobe a ukoliko treba da odustanete od nečega ili da prekinete nešto što vidite da vam ne odgovara ili nema odjek kakav ste očekivali, sada je pravi momenat za to jer će biti bezbolno. Mogući su susreti sa starijim ljudima iz porodice i bliskog okruženja, a i susreti na ulici vas mogu podstaknuti da se setite nekih ljudi i prošlih događaja kojih se sa setim sećate.

Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i prepredstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *