Natalne karte jako bogatih ljudi liče jedna na drugu. Ja sam istraživala puno takvih natala i većini je zajedničko da u sebi imaju naglašen znak Škorpije, Strelca ili Vage, kao i kombinaciju njihovih vladara Plutona, Jupitera i Venere.

Najbogatiji čovek sveta, Bil Gejts, u svom 2 polju (polje novca) ima konjunkciju Jupitera (veliki novac) i Plutona (x 100 – umnožavanje nečega).

 

A najbogatiji Srbin, Filip Cepter, takođe ima sjajnu natalnu kartu.

Kao prvo, rođen je sa Ascendentom u znaku Škorpije (novac, ostavlja veliko nasledstvo) i vladarom, Plutonom u 9 polju (Polje Strelca – bogatstvo).

Suvladar Ascendenta, Mars, nalazi se na 12 stepenu Jarca. Ovaj stepen je poznat kao stepen koji daje veliko blago. Veruje se da genetski horoskop  Švajcarske u sebi ima izražen ovaj stepen (12. Stepen Jarca) jer je ova zemlja poznata po bankama, tajnim sefovima usečenim u planine, trezorima i dijamantima (Jarac) sakrivenim u nekom tajnom sefu.

Njegovo 2. Natalno polje (polje novca) počinje u znaku Strelca (uvećanje) što mu donosi novčane dobitke i sreću u finansijskim transkacijama i poslovnim ulaganjima. U ovom polju, Filip ima i egzaltiranog Marsa na 12 stepenu. Ovo je izuzetno jak Mars (Mars predstavlja metal, a egzaltirani Mars ukazuje na najjaču leguru metala – čeliku) i govori o vrsti materijala, tj. o jednoj vrsti čelika koja se upotrebljava za proizvodnju posuđa i drugih medicinskih aparata marke Cepter. Sam znak Marsa predstavlja proizvodnju, a 12. Stepen (stepen Riba) govori da se ta proizvodnja proširila i pretvorila u fabriku. Da bi se zaradio veliki novac, mora nešto da se proizvodi i to je najlakši način da se dođe do velikog novca.

O megalomanskim projektima i proširenju svog poslovnog delovanja govore 3 planete u znaku Strelca (proširenje, inostranstvo) koje je bukvalno on inicirao jer mu se ove planete nalaze u 1. Polju (on sam). Venera (šerpa, lonac, posuđe) se nalazi na 2.stepenu (najmoćniji stepen) Strelca, te se on ovim poslom uspešno bavi širom sveta (Strelac).

Treba istaći i da se Filipovo 6 polje (polje posla) nalazi u znaku Bika (posuđe) gde je i egzaltirani Mesec. Sve to je uticalo na to da on povuče prave poteze u pravo vreme i postane najbogatiji Srbin na svetu.

Da li u vašoj natalnoj karti ima naznaka da možete da napravite veliki novac? Kada je povoljno vreme za ulaganja? Kada možete da očekujete novac ili dobitak? Na koji način vam dolazi novac?

Možete dobiti odgovore na ova ili slična pitanja ukoliko kontaktirate pravu osobu u pravo vreme.

Za više informacija obratite mi se porukom.

Dobro došli.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *