Vreme je za buđenje! Osetićete nalet pozitivne energije koja će vas iz jednog stanja ušuškanosti pokrenuti i dovesti u stanje euforije, druge će razbuditi gnev i srdžba a treći će biti spremi na šalu kojom će olakšati svakodnevnicu.

Bićete hrabri i odvažni da se upustite u nešto novo a jedna poslovica kaže „Život počinje tamo gde se strah završava“. Rizikujte!

Sada je pravo vreme da završite što više obaveza, pa čak i onih težih koje zahtevaju fizički napor. Moguće su manje štete pa ćete biti prinuđeni da pozovete majstora kako bi rešili problem. Moguće su i manje povrede, udarci, opekotine i posekotine.

Izbegavajte ulaske u raspravu jer se mogu neslavno završiti. Muškarci mogu biti grubi, agresivni i svađalački raspoloženi.

Ovaj tranzit povećava kontakte sa ljudima iz Nemačke.

Tokom utorka predveče i tokom večeri (24.11) Mesec i Sunce će biti u trigonu što je povoljan aspekt koji donosi slaganje i harmoniju u muško – ženskim odnosima. Sve se da postići dogovorom. Ovo je povoljan aspekt koji donosi i dobre odnose sa kolegama na poslu. Imaćete pomoć i ne morate raditi sve sami. Dame, ne ustručavajte se da zatražite mušku pomoć.

Sreda (25.11) ujutru i prepodne donosi jednu povoljnost u onome što radite. Veče povećava tenzije u međuljudskim odnosima. Ne zaboravite da se šalite i smejete jer je to najbolji način da iskoristite ovaj dan, kao i bilo koji drugi. Oprez je potreban pri rukovanju sa oštrim predmetima. Bilo kakva lekarska intervencija može biti bolna.

Četvrtak (26.11) tokom poslepodneva donosi ljutnju zbog nekakve nepravde. Možete biti zanemareni i zbog toga uvređeni. Veče nije povoljno za emotivne odnose jer ćete biti odbijeni a partner distanciran i hladan.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Energični, vredni i hrabri ali treba da naučite kad treba stati.

BIK – Imate tajnog neprijatelja.

BLIZANCI – Moguće su greške i propusti u poslovnom okruženju.

RAK – Prijaju vam energični prijatelji koji vas mogu izvući malo napolje.

LAV – Poslovni uspeh. Odvažni ste.

DEVICA – Može doći do problema u saradnji sa inostranstvom.

VAGA – Partner se sa razlogom ljuti.

ŠKORPIJA – Očekuje vas puno posla ali u brzini možete se zameriti s nekim u poslovnom okruženju.

STRELAC – Ljubavne svađe ne jenjavaju.

JARAC – Raspremite kuću. Obaveze prema ukućanima.

VODOLIJA – Ponekad vam je jezik brži od pameti. Oprez u saobraćaju.

RIBE – Stiže vam dobitak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *