Ovaj tranzit u popodnevnim časovima tokom četvrtka (26.3) počinje sa lošim aspektom Meseca i Saturna što će doneti određene probleme koje se mogu različito manifestovati. Od distanciranja ženske osobe, njenog odbijanja, do toga da vam majka ili žena kažu– „Danas nema ništa za ručak, snađi se sam“ do finansijskih poteškoća i briga zbog novca.

Veče donosi nervozu. U emotivnom odnosu očekujte nezadovoljstvo ali zato možete sve ovo ublažiti ako se budete okrenuli svojim prijateljima. Interesovanje za astrologiju i proročanstva. Neki od vas će teško zaspati.

Petak (27.3) je povoljan za kupovinu, kraće putovanje i kontakte sa drugim ljudima. Mogućnost dobitka. Sjajan je dan koji možete iskoristiti za pisanje, korespodenciju za klijentima, završavanje paprilogije vezane za banku i platni promet. Brže ćete učiti u prepodnevnim časovima.

Veče donosi opuštenost i sigurnost.

Subota (28.3) tokom celog dana nas prate pozitivni aspekti i kontakti  Meseca sa Venerom i Jupiterom a na nebu će se dogoditi i egzaktan aspekt između Venere i Jupitera. Ovo daje srećne okolnosti, bliske kontakte sa partnerom, jačanje veze ali i veće finansijske dobitke. Ceo dan je povoljan. Prijala bi vam šetnja prirodom ili šumom.

Znak Bika je glavna asocijacija na hranu i novac. Zbog trentnih tranzita fokusiraćete se i na jedno i na drugo. Možda je pravo vreme da se dodatno obezbedite sa potrebnim namirnicama u kući ili da ukućane obradujete sa omiljenim ručkom ali vodite računa da zbog ovih pozitivnih aspekata ne nabacite koji kilogram viška. Takođe, znak Bika ukazuje i na prirodu, te će mnogi krenuti put šume, parka ili planine i uživati u svemu onome što je i pre cele ove situacije bilo tu, samo što nismo pridavali značaj onome što imamo.

Neki od vas moraju rešiti i neka pitanja vezana za novac, pa će narednih dana banke imati mnogo više posla. Stiže očekivani novac.

Kada su emotivne veze u pitanju, ovo je period koji donosi sklad, sigurnost, pouzdanost a neki od vas se mogu zaljubiti i započeti vezu. Novi susreti, poznanstva i kontakti imaju šanse da se prodube.


KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Stiže vam novac, poklon ili dobitak u hrani.

BIK – Očekuje vas puno posla posebno ako se bavite poljoprivredom, rade u banci ili proizvodnjom hrane.

BLIZANCI – Gledajte da izbegnete prejadanje i spavanje posle ručka.

RAK – Prijatelji imaju zanimljivu ideju.

LAV – Stiže vam pohvala ili neki vid beneficije na poslu.

DEVICA – Osoba iz inostranstva vam može poslati novac ili vam pomoći.

VAGA – Vaše raspoloženje varira od ljubomore i posesivnost do izluđujuće strastvenosti.

ŠKORPIJA – Srećni trenuci uz voljenu osobu. Dobitak.

STRELAC – Niste naročito raspoloženi za posao i obaveze. Usporeni ste.

JARAC – Naučite da se opustite. Prijaće vam boravak u prirodi.

VODOLIJA – Kraće putovanje. Podrška člana porodice.

RIBE – Biće vam jako važno da znate na koga možete da računate u svakom trenutku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *