Znak Vodolije žudi za promenama i tokom tranzita Meseca kroz ovaj znak događa se najviše noviteta. Bez obzira da li ste doneli nove odluke u životu da nešto presečete i promenite, da li započinje neki novi posao ili za vas počinje drugačiji period u kojem morate menjati navike i prilagođavati se…nešto od svega toga možete da očekujete tokom ovog tranzita. S obzirom da je početak školske godine zahvaćen Mesec u Vodoliji to već samo po sebi donosi nešto novo a treba uzeti u obzir i nova pravila koja će time biti obuhvaćena.

Znak Vodolije je znak bunta, štrajka i revolucije pa se pod ovim tranzitom sam narod može ponašati dosta odlučnije u želji da nešto promeni. U svetu ćemo više nego inače biti svedoci raznih protesta.

Pravo je vreme da kupite nešto novo, realizujete nove ideje i započnete nove poslove. Možete se iznenaditi što ćete neke poslove završiti brže nego što ste se nadali a čak će i putovanja proći dosta kraće nego inače.

Pozovite prijatelje i ne gušite partnera.

Rezervišite avio kartu.

Moguće su vremenske nepogode.

Tokom nedelje (30.8) osetićete pojačanu nervozu a to će posebno biti izraženo u večernjim časovima. Pazite da se tokom popodneva i večeri ne posvađate sa voljenom osobom. Probajte nešto novo i posvetite vreme svojim prijateljima a posebno osobama koje ste nedavno upoznali. Ovaj tranzit prati i aspekt Venere u opoziciji sa Plutonom što povećava ljubomoru u partnerskim odnosima koja čak može biti neosnovana ali bez obzira, može ugroziti vezu.

Ponedeljak (31.8) tek u popodnevnim i večernjim časovima možete neočekivano sresti nekoga i iznenaditi se zbog toga. Mogući su i novi susreti koji će teško prerasti u nešto više.

U utorak (1.9) rano ujutru vas može probuditi nekakva buka. Rani jutarnji časovi su pogodni za obavljanje težih fizičkih poslova ali i za nove planove po pitanju sporta i početak treninga.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Prijatelji očekuju da im se javite.

BIK – Poslušajte ideju vaših prijatelja koja uopšte nije toliko loša.

BLIZANCI – Poslovni uspeh. Pokazujete svoju briljantnost.

RAK – Kontakti sa inostranstvom.

LAV – Ponekad treba da obratite pažnju na svoje konkurente koji vas ovog puta mogu preteći.

DEVICA – Moguće su promene na poslu.

VAGA – Ljubavni susreti i nova poznanstva.

ŠKORPIJA – Stižu vam gosti. Posvetite se porodici.

STRELAC – Neplanski možete krenuti na put.

JARAC – Stiže vam dobitak ili poklon.

VODOLIJA – Imate puno planova a prijatelji vas neprestano zovu.

RIBE – Nesigurnost. Nervoza. Ankisioznost.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *