Današnji tranzit ( četvrtak 19.3) počinje sa manjom tenzijom i obavezama koje je potrebno završiti u prepodnevnim časovima. Možete se osetiti sputano i ograničeno za sprovođenje nekih odluka.  Mogući su manji problemi sa strujom ili elektronikom. Pojačana nervoza. Svojeglavost.

Veče donosi stabilizaciju. Kontakt sa uticajnim prijateljem.

Petak (20.3) prepodne donosi manji dobitak ali i trošak.  Ne preterujte u kupovini. Nešto možete platiti po većoj ceni od stvarne. Prijatelji vam mogu tražiti uslugu. Patner nije zadovoljan svojim tretmanom.  Mogućnost iznenađenja ili iznenandnom dobitka kojem se niste nadali.

Subota (21.3) prepodne je povoljna za kraća putovanja, za sve vrste razgovora, kontakte sa rođacima i mlađim osobama. Iskoristite dan za učenje, čitanje i pisanje a obavezno oslušnite svoje ideje.

Znak Vodolije govori o neuobičajenim navikama i izmenama u svakodnevnici tako da će i ova dva dana obeležiti neke nove promene i rešenja za novonastale situacije. Trebalo bi obratiti pažnju na sve ideje koje čujete ili koje vam se vrzmaju po glavi jer mogu biti rešenje za novonastali problem. Saslušajte svakoga ko vam nešto predlaže.

Drugi se mogu osetiti sputano jer znak Vodolije predstavlja slobodu i nezavisnost. Zbog toga određeni ljudi mogu biti neposlušni  u nekim situacijama.

Potom, ovaj znak govori i o prekidima, raskidima i otkazima, a zbog smanjenja posla, moraju se redukovati neka radna mesta, zbog čega će mnogi poslodavci razgovarati na tu temu sa svojim radnicima.

Kada je ljubavni život u pitanju, više cenite partnerovu iskrenost jer ako odreagujete negativno na nešto što vam je on poverio, pitanje je da li će vam vam draga osoba rećo nešto slično sledeći put.  

Kontakti sa prijateljima.

Vodolija predstavlja avio saobraćaj koji može biti redukovan u nekim zemljama.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – U četvrtak vas očekuju kontakti sa prijateljima. U petak će vam prijati svaki vid izolacije i udljavanja od drugih ljudi.

BIK – Poziv prijatelja.

BLIZANCI – Poslovni uspeh. Najbolje se snalazite u stresnim situacijama.

RAK – Javiće vam se prijatelji iz daleka. Odložite putovanje u inostranstvo.

LAV – Partner se ponaša mnogo odgovornije od vas. Ljutite se.

DEVICA – Promene na radnom mestu.

VAGA – Možda je vreme da pronađete novi hobi. Ljubavno poznanstvo.

ŠKORPIJA – Ukućani su vas opteretili sa dodatnim obavezama.

STRELAC – Ne zadužujte se. Nove ideje vam prolaze kroz glavu.

JARAC – Stiže vam dobitak.

VODOLIJA – Mnogi će vas  kontaktirati ovih dana.  Imate rešenje za problem.

RIBE – Najbolje vam je da ne slušate vesti i da ne pratite dešavanja na društvenim mrežama. Manje ćete se nervirati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *