Bićemo pod uticajem velikih astronomskih događaja i ulaska Jupitera i Saturna u znak Vodolije, pa ćemo svi očekivati da se desi neko čudo i promena koja će nam svima promeniti život ali te promene će doći ukoliko mi sami budemo spremni da se menjamo. Negde sam pročitala jednu rečenicu koja me je zamislila a koja glasi: „Ako želiš da uspeš, moraš upravo da radiš ono čega se plašiš.“ Hoću da kažem da je uvo sjajno vreme da promenite svoje navike, da učinite sebe boljim i da radite na svojim manama. Ako promenimo sebe, uspećemo da promenimo ceo svet a ovo društvo je spremno za to.

Kako se treba ponašati tokom ovog aspekta i izvući maksimum?

Ukoliko se radi o poslu, onda bi trebalo da budete inovantni, da pratite modu, tehnoške napretke i da razmišljate o tome kako te inovacije mogu doprineti vašem poslovanju.

Ukoliko želite da kratkotrajni i uspeh na brzinu – igrajte na faktor iznenađenja!

Kad je društveni život u pitanju pozovite prijatelje i njima dajte prednost u odnosu na partnera.

Udvaranja osoba istog pola.

Tokom četvrtka (17.12) prepodne morate biti spremni da prekinete nešto ili da kažete ne. Kontakti sa ženskim osobama koje vas mogu opteretiti svojim problemima. Čak i da budete ljubazni prema drugim ljudima to može biti kontraproduktivno. Donošenje odluka i novi počeci.

Tokom večeri Mesec će praviti kvadrat sa Uranom što nije povoljno za emotivne odnose. Ženske osobe će biti posebno osetljive i svadljive. Ako želite da zamenite energiju, gledajte neku naučnu emisiju ili naučno fantastični film.

U petak (18.12) popodne i uveče vas očekuje dosta posla. Prijaće vam direktni i otvoreni ljudi koji se neće ustručavati da vam kažu ono što misle. Bićete nervozni, energični i nestrpljivi da sprovedete u delo neke nove ideje ili da započnete nove poslove. Muškarac vam može pomoći i to čak onaj koga ne poznajete.

Subota (19.12) je dan koji donosi kontakte sa prijateljima, novosti koje će vam odgovarati ali i dobre i otvorene odnose sa suprotnim polom. Razumevanje partnera i otvorena komunikacija.

* Svako kopiranje ovog teksta je zabranjeno i predstavlja povredu autorskog prava.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Očekuju vas kontakti sa prijateljima ali za vikend će vam prijati samoća jer ćete baš tada biti najproduktivniji.

BIK – Pretrpećete manju kritiku na poslu. Petak i subota su predviđeni za prijatelje.

BLIZANCI – Vaša prednost je što ste stalno ispred drugih i to i jeste jedini način da budete zapaženi.

RAK – Prijatelji iz daleka se raspituju o vama. Iznenađenje. Igrajte igre na sreću.

LAV – Za vas počinje jedno potpuno novo razdoblje kada je partnerstvo u pitanju. Neki mogu krenuti iz početka.

DEVICA – Vodite računa o sebi i svom zdravlju. Nervoza vam je najveći neprijatelj.

VAGA – Saturn i Jupiter ulaze u vaše polje ljubavi što govori da vas može privući stariji partner ali i da upravo počinje vaš sudbinski period.

ŠKORPIJA – Želite da napravite nekakvu stambenu rokadu i trenutno ćete se sa tom idejom dogovarati sa ukućanima.

STRELAC – Dobitak. Petak i subota su pogodni za kraće putovanje. Upoznajte nove ljude u vašem komšiluku.

JARAC – Vreme je da donesete veće životne odluke. Stiže vam dobitak. Ne preterujte sa hranom.

VODOLIJA – Svesni ste da svi tranziti najavljuju vašu veću angažovanost ali i veću odgovrnost. Bićete mudri i staloženi.

RIBE – Lečite problem novim problemom a to nije dobro. Ušli ste u začarani krug.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *