Vodolija uvek nagoveštava promene na koje bi trebalo da budete spremni u narednih dva i po dana. Ovaj znak uvek teži nečemu novom a kroz nova poznanstva saznaćete nešto što do sada niste znali. Svaki novi kontakt su vrata koja vode u novu avanturu i nove mogućnosti. Ne držite se ustaljenih navika već nešto promenite pod hitno. I pozovite prijatelje jer je ovo vreme kada je najbolje da se njima posvetite jer ako budete provodili previše vremena sa partnerom postajaćete sve nervozniji.

Trebalo bi da slušate i svoju intiuciju koja može biti veoma izražena u ovom periodu a najbolji način da izvučete maksimum iz ovog tranzita je da osmišljavate nove ideje i strategiju koju niko pre vas nije koristio. I ne zaboravite: Sve velike ideje su na početku izgledale kao glupost! A najveći savet je da o njima ne pričate drugim ljudima kako vas ne bi pretekli, a to ne želite.

Iskoristite moždane vijuge. Dan je povoljan za mentalne poslove i učenje.

Savladajte novo znanje ili veštinu.

Usavršavajte se.

Moguća je nervoza. A vrlo lako vas neko može požurivati ili doći pre vremena a to je isto nepristojno koliko i kašnjenje.

Ponedeljak (6.7) popodne dolazi do ubrzavanja i ukoliko je u prepodnevnim časovima dolazilo do nekakvog zastoja, popodne je tu da se izgubljeno vreme nadoknadi. U večernjim časovima ćete se osetiti energično. Odličan period za posao, trening i sportske aktivnosti. A nakon toga sledi i jedan prijatno veče koje može doneti iznenađenja i promene kroz partnera koje će vam prijati. Oni slobodni mogu upoznati nekog novog.

Utorak (7.7) se možete probuditi dosta ranije ili čak pre sata. Nešto vam neće dati mira da spavate koliko ste naumili.Tokom celog dana bićete napeti i u žurbi  da sve završite na vreme.  Brzina.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Možete se razočarati u mlađu osobu. Kvar.

BIK – Pozovite prijatelje. Slušajte svoje ideje.

BLIZANCI – Lako možete napraviti propust ali imaćete sreće da od toga ne nastane veći problem.

RAK – Ne pravite nove troškove.

LAV – Partner vas može iznenaditi ili promeniti svoje planove u poslednji čas.

DEVICA – Zdravstveni problemi. Nevolje sa mušterijama ili klijentima.

VAGA – Pratite sve ono što je  moderno i uživate u tome. Predah između obaveza.

ŠKORPIJA – Nije pogodne vreme za rešavanje stambenog pitanja ili nasledstva.

STRELAC – Očekuje vas putovanje.

JARAC – Stiže vam dobitak. Igrajte igre na sreću.

VODOLIJA – Mnogi će vas se setiti i kontaktirati.

RIBE – Bićete nepromišljeni u komunikaciji. Najlakše je uvrediti sagovornika i posvađati se.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *