Svaki kraj donosi novi početak. Na tu kartu uvek možete računati tokom tranzita Meseca u Vodoliji koji obećava nešto novo i drugačije.

Pred nama su dani koji nagoveštavaju prekide trulih odnosa kako na emotivnom tako i na prijateljskom planu a svako novo poznanstvo budi nadu da ćemo pronaći osobu kakva nas zaslužuje. Pod dejstvom Vodolije privlačiće vas izazovne situacije i bićete spremniji na rizik, bacajući okove sa sebe koji vas sputavaju. Svako pravilo može biti porušeno pogotovu ako ga i vi sami ne poštujete.

Ono što je sjajno kod ovog znaka je da je ovo znak istine i da sada možete sesti i iskreno razgovarati sa partnerom. Vodoliji ništa nije neobično jer je pod ovim znakom rođeno najviše tolerantnijih ljudi u zodijaku a ta tolerantnost ide i dotle da ovaj znak može biti u jako dobrim odnosima i sa devojkom ili dečkom bivšeg partnera.

Može vam se udvarati osoba istog pola.

Probajte nešto drugačije. Prijaće vam ekstremni sportovi.

Ponedeljak (3.8) nije najpogodniji i ne bi bilo loše da odložite važne odluke za ovaj dan, nove projekte i poslove. Tokom ovog dana se dešava i pun Mesec u Vodoliji nagoveštavajući dešavanja u narednih mesec dana. Ukratko ovaj tranzit uticaće na vaše preseljenje, promene u kući i promene kroz ženske članove porodice. Moguće je stvaranje novog prijateljstva. Prijaće vam nešto poptuno moderno i inovantno bez obzira o čemu se radi. Ovaj tranzit može povećati i broj raskida i razvoda.

Utorak (4.8) jedan koji donosi bolje okolnosti. U ranim jutarnjim časovima imaćete više elana i volje da obavite i teže poslove. Muška osoba može rešiti vaš problem. Veče donosi prijatne kontakte, nova poznanstva, iznenađenje, dobitak i poboljšanje emotivnog odnosa.


KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

Čitajte predikcije za vaš znak i podznak radi bolje preciznosti.

OVAN – Sklapajte nova poznanstva.

BIK – Prijatelji imaju zanimljiv predlog za vas.

BLIZANCI – Vreme je za novi poslovni projekat ili proširenje posla.

RAK – Neki od vas će razmišljati o preseljenju u inostranstvo.

LAV – Partner vam može najaviti da mora da ide na put.

DEVICA – Na poslu možete imati novog kolegu.

VAGA – Novo ljubavno poznanstvo.

ŠKORPIJA – Promene u kući. Neki od va se mogu preseliti i rešiti stambeno pitanje.

STRELAC – Pravo je vreme za kupovinu uređaja ili novog auta. Putovanje.

JARAC – Stiže vam dobitak. Prijatelji vam podižu moral.

VODOLIJA – Umete da prozrete druge ljude i njihove namere. Slušajte svoju intuiciju. Nove ideje.

RIBE – Bavite se istraživačkim radom. Samo na taj način možete pomeriti granice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *