Ovo ja znak koji ukazuje na nove početke, novitete, nova poznanstva, promene u svakodnevnici, neočekivane događaje i iznenađenja, za koja se nikad ne zna na koju će stranu prelomiti – na oduševljenje i radost ili na šokantne i teške situacije.

Svima će biti potrebno malo više slobode i zato se nemojte čuditi ako partner bude želeo da vreme provede sa svojim prijateljima pre nego sa vama. Svi oni odnosi koji nisu valjani neće izdržati ovaj tranzit i mogu se prekinuti a neke veze će biti na ispitu. Osim emotivnih veza pod ovim tranzitom na ispitu mogu biti i drugi odnosi.

Želećete da budete nezavisni, protivićete se svemu što vam smeta, dićete glas protiv svake nepravde, ugnjetavanja a ukoliko se ne budete slagali sa autoritetom, to ćete mu jasno staviti do znanja. Pod ovim tranzitom i u svetu će biti zabeleženo više demonstracija i štrajkova nego inače.

Čitanje naučno fantastične literature i gledanje filmova koji su vezani za budućnost. Interesovanje za proricanje budućnosti, astrologiju, proročanstva itd.

Moguće su vremenske nepogode. Čuvajte se udara groma.

Tokom subote (26.9) očekuje vas slaganje i razumevanje sa partnerom. Osetićete dozu tolerancije u emotivnom odnosu a dobićete i određenu slobodu koja će vam prijati. Ako planirate nekakve izmene ili imate nove ideje ovo je dan kada bi trebalo da razgovarate sa autoritetom. Uspeh vam dolazi kroz nešto novo te bi trebalo da eksperimentišete i otkrijete šta je to.

Izmeu subote i nedelje (27.9) možete imati problema da zaspite ili ćete se buditi sat, dva nakon što budete zaspali.  Obratite pažnju na snove jer mogu ukazivati na nešto.

Nedelja je dan koji donosi potrebu da nešto promenite. Otiđite na novo mesto, pozovite prijatelje ili nove ljude koje ste nedavno upoznali a čije će vam društvo prijati.

Ponedeljak (28.9) prepodne započinjete punom parom! Bićete brzi, eksplozivni i nesutrašivi da što pre završite većinu svojih obaveza. Ukoliko imate kakvih problema sa strujom, pozovite majstora. Neki od vas mogu raditi na visini (krov, merdevine, penjanje na nepristupačni teren) pa je potreban oprez.

Odličan je dan za sticanje novog znanja, za nove ideje i poznanike koji će vam proširiti vidike. Gledajte da se uvek usavršavate u svakom pogledu.


KAKO TRANZITNI MESEC U VODOLIJI UTIČE NA HOROSKOPSKE ZNAKE?

OVAN – Ne žurite nigde i možda je to baš vaša greška jer lako možete propustiti novi posao. Zaboravnost.

BIK – Bićete nervozni i želećete da ovog puta uradite onako kako vi mislite.

BLIZANCI – Očekuje vas poslovni uspeh ali gledajte da ne žurite jer baš tada možete napraviti propust.

RAK – Dobijete neke informacije iz inostranstva.

LAV – Bićete povezani sa partnerom i ovaj vikend možete provesti zajedno ili bolje rečeno u istom društvu ali bez prevelike priče i kontakta.

DEVICA – Puno posla je pred vama. Promene kroz kolege. Budite brzi da bi završili sve na vreme.

VAGA – Potreban vam je predah i da pobegnete negde sa prijateljima. Novo poznanstvo.

ŠKORPIJA – Porodica vas opterećuje sa novim obavezama. Nemate mira ni vikendom.

STRELAC – Zainteresovaćete se da naučite nešto novo a bilo koja tema koju dovoljno ne poznajate probudiće u vama Indijanu Džonsa.

JARAC – Stiže vam manji dobitak. Podrška.

VODOLIJA – Ovo je vaš vikend jer ćete skrenuti pažnju na sebe. Ljudi puno cene vašu sposobnost da unapred predvidite šta će se dogoditi i zbog toga vam puno puta kažu – bila si, bio si u pravu.

RIBE – Želite da potisnete svoje emocije i da zaboravite na prošli događaj ali to vam sada ne da mira. Nervozni ste zbog neizvesnosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *