Pred nama su dva i po dana koja donose promene i  novosti. Prijaće vam sve što je novo i drugačije, a najviše će vam prijati društvo prijatelja.

Kada su emotivni odnosi u pitanju, želećete da prekinete sve nezdrave odnose i da ostavite iza sebe sve ono što vas kočik i sputava vas. Ovo je znak koji ne trpi nepravdu, koji će otvoreno i bez bojazni ustati i pobuni se ukoliko oseti da je to potrebno. Sve vrste ograničenja mogu delovati kontraproduktivno toliko da možete postaći eksplozivno ponašanje kod druge strane.

Ovo su dana kada bi trebalo da započnete nešto novo i kada bi trebalo da razmislite o nekim novim idejama i reformama na poslu. Prijaće vam novi ljudi, novi sadržaji i nova mesta na kojima niste bili.

Ovo je tranzti koji donosi iznenađenja, neplanska okupljanja, druženja, nova poznanstva.

Autsajder može biti favorit.

Očekujte neočekivano.

Pojačana nervoza i nesanica.

Nedelja (27.6) započinje sa tenzijom a možete se po navici probuditi ranije i zbog toga biti nervozni. Nervoza zbog toga što ste svesni da kasnite sa poslom a da ne možete ništa promeniti. Sredinom dana osetiće neraspoloženje jer ćete shvatiti da ne možete tek tako uticati na mišljenje jedne osobe. Dame će biti nervozne i odbojne.  Veče donosi pojačanu komunikaciju i kraće putovanje.

Ponedeljak (28.6) donosi dobru energiju i raspoloženje. Ovo je dan srećnih okolnosti ali i velikih gužvi. Kontakti sa ljudima iz daleka. Moguća su putovanja u daleke krajeve. Rezervišite avio kartu.


ZA NAJTAČNIJE PROGNOZE ČITAJTE PREDIKCIJE ZA VAŠ ZNAK I PODZNAK:

OVAN – Gledajte da stanje vašeg konta i novčanika ostane vaša tajna.

BIK – Prijatelji vam mogu odložiti susret. Spremite alternativu.

BLIZANCI – Osetićete da vam je poljuljan ego a to može negativno uticati na vaš posao.

RAK – Putovanje u inostranstvo se može pomeriti ili odložiti.

LAV – Ovo je vikend koji ćete posvetiti partneru ali zbog toga što previše očekujete od njega, sve vam može biti stresno i konfuzno.

DEVICA – Plašite se promena i smatrate da još nije vreme da vučete kardinalne poteze.

VAGA – Emotivno ste nezadovoljni ali tome ste sami krivi.

ŠKORPIJA – Niste zadovoljni situacijom u kući i to vas deprimira.

STRELAC – Loše odnose imate sa bratom ili sestrom i to traje izvesno vreme.

JARAC – Zabrinuti ste zbog finansija. Troškovi.

VODOLIJA – Borite se sami sa sobom a generalno ovo je period u kojem ste tolerantniji nego inače. Kao da ste umorili od borbe sa vetrenjačama.

RIBE – Nesanica. Izbegavajte visinu ako je se plašite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *