Kada Mesec prolazi kroz znak Vodolije uvek možete da očekujete nešto neočekivano. Promene planova u poslednji čas, nova iskusta, nove i interesantne vesti i nova poznanstva mogu obogatiti vašu svakodnevnicu. Treba probati nešto novo ili promeniti taktiku posebno ako već vidite da već duže vreme nešto pokušavate a to se nikako ne realizuje. Isprobajte nešto novo jer ćete uzbuđeni zbog novog iskustva.

Ovaj znak je ujedno i znak prijatelja pa ovaj vikend možete posvetiti upravo njima. Druženje sa zajedničkim prijateljima ili ponaosob će prijati i muškarcima i ženama.

Ovaj tranzit može da izazove buntovno ponašanje kod dece i omladine i sada nije trenutak da ih kažnjavate jer ćete dobiti kontra efekat već da se spustite na njihovu ravan, približite i postanete im najbolji prijatelj. Samo na taj način ćete dopreti do njih. Revolt možete osetiti i ako vas šef ili uticajna osoba bude pritiskala da nešto – morate.  Ovaj tranzit u pojedinim delovima sveta može izazvati štrajkove.

Obratite pažnju na usamljene osobe.

Tokom petka (23.10) u sredini dana i tokom popodneva osetićete da su ljudi nervozni zbog neizvesnosti ili su u nekakvoj žurbi pa se ne preporučuje da  obavljate važne razgovore u ovom periodu ali ni poslove jer može doći do promena u poslednji čas zbog kojih ćete se iznervirati. Odnos između supružnika može biti zategnut.

Uveče vas očekuje pojačana komunikacija sa drugim ljudima a vesti koje dobijate vas mogu negativno iznenaditi. Stres jer vas mnogi traže u isto vreme. Previše obaveza.

Subota (24.10) možete se probuditi ranom zorom. Buka ili neočekivana zvonjava.

Veče donosi aktivnost i energičnost. Imaćete ideje koje biste želeli da što pre realizujete. Idealno veče za sportske aktivosti. Muškarcima treba malo slobode.

Nedelja (25.10) je dan predviđen za prijatelje. Pojačana komunikacija i razgovori koji će vam prijati. Možete saznati i nešto što do sada niste znali. Iskoristite veče za umne poslove, iskrene i otovorene razgovore i planiranje budućnosti.  Moguće je i putovanje. Kontakti sa rođacima.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Bićete veoma brzi i nervozni u isto vreme. Gledajte da ne galamite i time kvarite raspoloženje ukućanima.

BIK – Prijatelji su vas se uželeli. Vesti i nove informacije koje vam mogu kasnije poslužiti.

BLIZANCI – Beležite poslovni uspeh.

RAK – Nova poznanstva sa ljudima iz inostranstva.

LAV – Partner vas može iznenaditi sa svojim predlogom.

DEVICA – Očekujte promene na poslu.

VAGA – Ljubavna dešavanja. Prijaće vam aktivan odmor.

ŠKORPIJA – Ukućani prave plan koji ćete saznati 5 minuta pre.

STRELAC – Kraće putovanje. Nova kopovina.

JARAC – Stiže vam manja suma novca ili dobitak preko prijatelja.

VODOLIJA – Mnogi prijatelji će vas se setiti ovog vikenda.

RIBE – Kad žurite lako možete nešto zaboraviti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *