Tokom ovog tranzita uvek možemo da očekujemo nešto nepredviđeno pa će tako biti i ovog puta. Spremite se na promene i na iznenađenja i na vesti koje će vas iznenaditi.

 Vi sami bićete nestrpljivi, nervozni, želeći da odmah realizujete svoje planove i ideje a zbog toga možete požurivati ljude oko sebe. Vodite računa da se pojavite negde ranije od najavljenog jer se i to može smatrati nekulturom.

Promenite uobičajeni raspred navika, izenadite druge i sebe tako što ćete probati nešto drugačije. Iznenadite sve koji misle da vas poznaju.

Ujedno, ovo je dan i koji donosi promene u emotivnim vezama a s obzirom na loše aspekte Venere i Saturna, puno nestabilnih odnosa će biti prekinuto ovih dana.

Moguće su promene na radnom mestu zbog nezadovoljstva finansijama ili zbog loše finansijske situacije.

Vodite računa da se ne postavljate autoritativno jer ćete dobiti kontra produktivan efekat jer ovo je znak koji ne trpi autoritete. Povećan broj nezadovoljstva u svetu i opiranje svim nametnim ograničenjima i oduzimanjem prava slobode građana.

Planiranje budućnosti.

Tokom petka (20.11) u prepodnevnim časovima ćete želeti da obavite što više poslova i zbog toga ćete  biti veoma nervozni posebno ako kasnite. Promene planova u predpodnevnim časovima koji će vas iznervirati. Nestrpljivost.

Večernji časovi donose pojačanu komunikaciju sa prijateljima i poznanicima.

Subota (21.11) je predviđena za prijatelje. Probajte nešto novo. Prijaće vam tekstovi, filmovi i knjige iz kojih možete proširiti svoje vidike i saznati nešto neobično. Poslušajte svoje ideje. Budite kreativni.

KAKAV ĆE OVAJ TRANZIT IMATI UTICAJ NA VAS?

OVAN – Moguća je nesanica.

BIK – Poslušajte ideju svog prijatelja.

BLIZANCI – Unosite novine u svoje poslovanje.

RAK – Pravo je vreme za učenje i nova saznanja. Gledajte televiziju ili film.

LAV – Imate podršku partnera.

DEVICA – Promene na radnom mestu i u samoj organizaciji.

VAGA – Zainteresovala vas je neobična osoba.

ŠKORPIJA – Možete imati goste u domu.

STRELAC – Stiže vam manji dobitak. Ne žurite sa kupovinom.

JARAC – Potrebno je da radite na sebi. Dobitak.

VODOLIJA – Volite sve što je drugačije, neobično, moderno i novo, bez obzira o čemu se radi.

RIBE –  Promene koje vam neće prijati.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *