Mesec koji ukazuje na dnevna dešavanja nepogrešivo najavljuje šta to možemo da očekujemo u narednih dva, do dva i po dana. Mesec u Vagi stavlja akcenat na ljubav i partnerstvo a s obzirom da je i Venera, planeta ljubavi, krenula direktnim hodom, možete osetiti poboljšanje u emotivnom odnosu ali još uvek to nije ništa značajno jer Venera tek hvata zalet. Nova poznanstva i novi susreti mogu obeležiti ovaj tranzit a oni koji su u braku ili dužim vezama svoj odnos mogu pospešiti razgovorom, kraćim putavanjem ili izletom.

S obzirom da ovaj tranzit zahvata vikend, ovo govori da je on stvoren da uživate, da radite ono što volite, da odmarate, izgledate što bolje za njega ili nju i sanjarite o budućnosti sa voljenom osobom.  Čak će i sve naše odluke biti donete zbog ljubavi. Koliko je ona važna za sve nas govori i podatak da kada se dvoje zaljubljenih gledaju u oči i njihova srca  počinju da kucaju u istom ritmu.

Srešćete puno prijatnih i predusretljivih ljudi koji žele da vas saslušaju.

Tokom subotnje večeri (27.6) može doći do susreta sa ljudima koje niste dugo videli a ukoliko ste rešili da izađete na svakom koraku ćete sretati stare poznanike. Početak večeri može doneti i neodložne obaveze koje mogu donekle pokvariti neke vaše planove ali zato nastavak noći  obećava. Tačnije, pred nama je noć koja donosi susrete i sa suprotnim polom, flert, dopisivanja i udvaranja. Srešćete puno lepih i elegantnih osoba.

Nedelja (28.6) započinje u dobrom raspoloženju. Nameravate da ovaj dan provedete što bolje, ali može se dogoditi da vaš partner ima drugačije planove. Ako ne želite da se raspravljate, napravite kompromis. Sve se može rešiti dogovorom.

Drugi deo dana može doneti kraće putovanje i konakte sa ljudima ali sve to vas može pomalo umoriti. Ispoštovaćete dogovore i obaveze ali nerado.

Ponedeljak (29.6) oko podneva možete se osetiti kao da niste dovoljno voljeni. Ljubomora i pritisak.  Neki svoje probleme mogu rešavati putem advokata i suda.


KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA VAS? Preporuka je da čitate predikcije za vaš znak i podznak

OVAN – Posvetite se partneru. Jasno stavite do znanja šta vam smeta jer niko ne ume da čita misli.

BIK – Napravite pauzu da obavite one „fine“ poslove koji ne zahtevaju previše truda.

BLIZANCI – Nedelju ćete provesti odmarajući a u ponedeljak zamolite kolegu da vam pomogne jer nećete sve uspeti da završite sami.

RAK – Osećanja sam vam veoma jaka ali ne želite da ih pokažete jer se plašite da ne budete ismejani ili da ne prenaglite.

LAV – Pozovite prijatelje kod sebe u goste.

DEVICA – Planirate kraće putovanje. Kontakti sa rođacima. Dobitak

VAGA – Ovo su vaši dani. Bićete primećeni, hvaljeni i u žiži interesovanja suprotnog pola.

ŠKORPIJA – Moguć je tajni ljubavni susret. Špijunirate dragu osobu.

STRELAC – Prijatelji vam predlažu kraće putovanje.

JARAC – Ljubav možete naći u inostranstvu. Kontakti sa ljudima iz daleka.

VODOLIJA – Kada se nečemu posvetite idete do kraja. Strastvenost.

RIBE – Privlačni ste suprotnom polu zbog svog misterioznog držanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *