Naredna dva donose prijatne susrete, predusretljivost drugih ljudi, tolerantnost, uživanja, manje posla i više ljubavi. Svrha znaka Vage je da uživa u svemu što je okružuje, u svim blogedetima ovog sveta ali i u prijatnim i lepim osobama iz okruženja. Ovo su dani kada ćete pre uraditi nešto za sebe i svoj izgled nego što ćete se baviti dosadnim kućnim poslovima; kada ćete pre slušati muziku nego učiti, kada ćete se pre dopisivati sa dragom osobom nego pričati sa prijateljima; kada ćete pre zabušavati na poslu nego raditi nešto teško, ali ako je vaš motiv ljubavne prirode, neće vam biti teško ništa.

Znak Vage je jako pravičan zbog čega pripadnici ovog znaka nikad neće stati na vašu stranu bez stvarnog razloga. Samim tim ovo je znak koji ukazuje na pravni sistem pa možete u narednim danima potražiti stručan savet ili angažovati advokata kako bi rešili neka pitanja.

Povoljno je vreme za regulisanje obaveza, odlazak u javne ustanove i institucije jer će svi imati mnogo više strpljenja nego inače. Ljudi će biti ljubazniji i predusretljiviji.

Parovi će provoditi više vremena zajedno a ukoliko ste slobodni, sada možete sresti osobu koja vas može zaintrigirati.

Tokom nedelje (31.5) u popodnevnim časovima dolazi do kontakata sa starijim ljudima, starim prijateljima i ljudima koje niste odvano videli. Vreme je za uspomene i osvrt u prošlosti. Možete razmišljati i o bivšim ljubavima a neki ih čak kontaktirati.

U večernjim časovima dolazi do pojačane komunikacije, poruka i poziva. Ne nake ćete preko volje odgovoriti. Radije biste želeli da radite nešto drugo pre nego da trošite vreme na nevažne razgovore.

U ponedeljak (1.6) rano ujutru vodite računa o tome da li vam je alarm uključen jer lako možete da prespite.

Prepodne je odlično za razgovore sa uticajnim osobama, javne nastupe i izlaganja. Imaćete sreće i tokom ispita, kao i u školama. Nadležna osoba će imati razumevanja za vas.

Sredinom dana može doći do zastoja posla što će vam doneti neočekivati poslovni predah.

Popodne donosi prijatne susrete, emotivnu bliskost sa voljenom osobom i sklad u odnosima. Moguće je pomirenje sa dragom osobom.

Utorak (2.6) u jutarnjim časovima se možete probuditi, osetiti nekakvo nezadovoljstvo emotivnim odnosom i biti ljubomorni iz nekog razloga. Pazite da slučajno ne bacite nešto važno.

U popodnevnim časovima vodite računa da ne kupite nešto po mnogo većoj ceni nego inače. Ako budite nekog častili možete dati premalo ili previše.

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA VAŠ ZNAK?

Preporuka je da čitate predikcije za znak i podznak

OVAN – Vaš najveći problem je što ne umete da iskažete ljubav. To što se šalite sa voljenom osobom i stalno je zadirkujete ne znači da ste joj rekli koliko je volite.

BIK – Na poslu možete očekivati poklon ili čast preko kolega.

BLIZANCI – Vaša ljubaznost se može pogrešno protumačiti. Ljubavna udvaranja.

RAK – Moguća je tajna ljubavna veza ili tajno dopisivanje.

LAV – Prijaće vam društvo prijatelja koji će vas u isto vreme hvaliti ali vam kroz razgovor dati i jednu jako zanimljivu poslovnu ideju. Gosti u domu.

DEVICA – Stiže vam dobitak. Moguće je kraće putovanje.

VAGA – Kontakti sa prijateljima iz inostranstva i zanimljivi predlozi.

ŠKORPIJA – Neki od vas mogu imati dvostruku aferu. Ne možete da se odlučite.

STRELAC – Prijatelji vam mogu vratiti veru u ljubav. Preko noći možete postati osećajniji i brižniji prema voljenoj osobi.

JARAC – Ovih dana ćete imati strpljenja prema ljudima koje srećete na poslu. Dobre ste volje i raspoloženi.

VODOLIJA –  Srčani ste i strastveni. Neke Vodolije mogu planirati potomstvo. Kraći odmor.

RIBE – Poštujte ono što partner čini za vas i pokušajte da mu se odužite pažnjom u vašem domu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *