Tranzitni Mesec će naredna dva dana prolaziti znakom Vage što će nam doneti određene olakšice i spuštanje tenzija u odnosu sa drugim ljudima. Ovom prilikom, srešćete puno ljubaznih osoba koje će biti predusretljive i obzirne prema vama. Zbog toga je ovo idelano vreme da završavate neke administrativne poslove jer ćete imati i neophodnu pomoć u tome.

Bez obzira šta radite, želećete da šarmirate druge ljude i tako ostavite utisak. Bićete skloni flertu ili ćete na taj način postići određen ciljeve i dobiti odgovarajuće olakšice. Ovaj tranzit ukazuje i da možete sresti puno prijatnih osoba koje će u ljubavnom smislu privući vašu pažnju.

Znak Vage je znak muzike i umetnosti pa ćete ova dva dana više uživati u ovim blagodetima. Ali bilo koja druga vrsta umetnosti vas može zaintrigirati.

U ljubavi, ovaj tranzit donosi romantično raspoloženje i jačanje emocija, možete osetiti veoma jake impulse koje vas teraju na svakake ludosti ali u tome i jeste poenta ljubavi. Pratite svoju intuiciju i slušajte svoje srce i nećete pogrešiti.

Učinite nešto za sebe. Odmorite se. Sredite se. Ne morate previše raditi. Kupite cveće ili poklon. Bilo kome.

Dobitak. Vodite računa pri rukovanju s novcem.

Ponedeljak prepodne (1.3) je idealan za završavanje započetih poslova. Računajte na pomoć starih kolega i poslovnih saradnika ili na pomoć starije i ljubazne osobe. Prekontrolišite svoj posao.

Veče je kao stvorena za razgovor sa voljenim bićem. Napišite poruku ili pozovite dragu osobu. Moguće je kraće putovanje, pa čak i romantičnu vožnju bilo kuda. Srećni preokreti.

Utorak (2.3) u sredini dana ženske osobe mogu osetiti nalet ljubomore. Mogući su kontakti ili susreti sa rivalima ili poslovnim konkuretnima. Suparništvo. Moguća je šteta.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Oni koji su rođeni sa znakom i podznakom u Ovnu imaće prisnije odnose sa svojim partnerom ali njegovu nesebničnu pomoć.

BIK – Očekujte lepe vesti na poslu i prijatne susrete.

BLIZANCI – Sami sebi stvarate prijatni ambijent i poslovno se motivišete kroz tajne simpatije koje imate prema osobi sa posla.

RAK – Nesebično pružate svoju ljubav. Kad volite, volite do kraja.

LAV – Ruku na srce, biće vam najbolje i najsigurnije u okrilju doma i porodice. Planirate sređivanje kuće a mogući su dobici preko porodice.

DEVICA – Stižu vam dobici ili poklon.

VAGA – Dok se ne budete odrekli svog devojačkog ili momačkog života nećete biti spremni za ozbiljnu ljubavnu vezu. Parališe vas strah da li je to što vi možete da ponudite voljenoj osobi njoj dovoljno. Nećete to znati ako ne probate.

ŠKORPIJA – Aktivira vam se tajna ljubavna veza. Preispitujete se.

STRELAC – Može vam se dopasti neko ko ne bi trebao. Gledajte da ne stavljate svoje šapice tamo gde im nije mesto.

JARAC – Obradovanje preko voljene osobe. Imate razloga da budete srećni.

VODOLIJA – Ljubomora. Stiže vam dobitak. Učinite dobro delo.

RIBE – Sjajan ljubavni period u kojem ćete uživati u društvu voljenog bića.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *