Ovo je tranzit koji ukazuje da ćete najbolje funkcionisati u saradnji sa još jednom osobom. Želećete da imate društvo, nekoga s kim ćete podeliti svoje brige i sumnje i ko će vam pomoći da se odlučite za jednu od ponuđenih varijanti. Ovo je znak partnerstva kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Biće vam stalo do tuđeg mišljenja zbog čega ćete saslušati šta ima da kaže druga strana a puno više ćete voditi računa o potrebama i osećanjima drugih ljudi.

Sve Vage imaju veliku prednost u odnosu na ostale a to je da se stave u tuđi položaj i predvide kako će neko da odreaguje i šta će reći, pa bi i svi ostali trebali da preuzmu sličnu taktiku ova dva dana.

Sada je povoljno vreme da se obratite ljudima za pomoć i završite sitnije obaveze jer će svi biti predusretljivi i strpljivi.

Ukoliko odete u kupovinu, pronaćićete divnu garderobu koja će vam savršeno pristajati i koju će svi primetiti. Pravo je vreme da se posvetite svom izgledu a ukoliko se odlučite za estetske korekcije, bićete veoma zadovoljni.

Svi koji se bave kreativnim poslom ili nekom vrstom umetnosti, mogu napraviti značajnije rezultate.

Kad je ljubav u pitanju, ovaj tranzit povećava ljubavna dešavanja i igre osvajanja. S obzirom da Venera počinje da pravi trigon sa Jupiterom, emocije će rasti iz dana u dan a neki mogu započeti ljubavnu vezu.

Dobitak ili poklon.

Četvrtak (15.10)  donosi stabilnost i jedan miran dan. Dame bi trebalo da obrate pažnju na mogućnost partnerove ljubomore. Muškarci su u nekakvoj nevolji.

Veče govori da su mogući preokreti ili predlozi za susret i viđenje iako to niste planirali. Pripadnice ženskog pola mogu biti nervozne i eksplozivnog ponašanja.

Petak (16.10) donosi puno izazovnih aspekata i ovog dana se morate pripremiti na izazvone situacije koje možete rešiti samo uz pomoć još jedne osobe. Ovde je muško – ženska kombinacija dobitna ali i supružnici će mnogo više postići zajedno nego odvojeno.

Neke parove očekuje veče u kojem će morati jedno drugome da objasne neke stvari i da se dogovore i oko težih pitanja. Razgovor o problemima koje sputavaju jedan par. Ozbiljnost i odgovornost.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK?

OVAN – Partner čeka da razgovarate.

BIK – Kreativni ste. Poklon na radnom mestu.

BLIZANCI – Očekuje vas udvaranje u poslovnom okruženju. Kolega vas simpatiše.

RAK – Srećne ljubavne prilike i bliskost sa dragom osobom. Posvetite se hobiju.

LAV – Ukućani žele da vam maksimalno olakšaju život.

DEVICA – Na jednu kritiku treba da uputite 5 pohvala. Možete li to? Dobitak.

VAGA – Osim što živite za ljubav i partnerstvo isto tako možete biti dobar provodažija.

ŠKORPIJA – Tajni ljubavni susreti.

STRELAC – Dobitak preko prijatelja. Narednih dana ćete biti baš bliski.

JARAC – Očekuje vas poslovni uspeh. Dobijate pohvale.

VODOLIJA – Stiže vam dobitak. Vesti iz daleka.

RIBE – Sjajno vreme za vaš ljubavni život. Moguće je proširenje porodice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *