Znaćete da je Mesec tranzit kroz znak Vage tako što ćete uhvatiti sebe u ljubavnom maštanju i razmišljanju o voljenoj osobi. Ovaj tranzit povećava našu zainteresovanost ka suprotnom polu želeći da ostavi što bolji utisak. Posebno će u tome biti vične dame koje će želeti da izgledaju što bolje i koje će satima i satima da provodu ispred ogledala da bi to i postigle. I sve akcije u vidu ulepšavanja biće tokom ova dva dana maksimalno pojačana. Uz to, mnogi će želeti da odmaraju, da uživaju, pa čak neće biti zainteresovani ni da se bave sportom ili da se upuste u neke sportske avanture već će želeti da izgledaju što bolje, da budu elegantni u nekom lepom restoranu ili ambijentu. Ukratko, ova dva dana srešćete puno lepih osoba, kako žena tako i mušakraca. A neko od njih vam se može i dopsti.

Ovo je vikend koji će ceniti sve ono što je lepo. Nakit, šminka, muzika, kompliment, slatkiš i ljubav će obeležiti ova dva dana.

Ovaj trazit u subotu (25.7) započinje u skladu. Iskoristite prepodne da završite veći deo obaveza ali i da se dogovorite sa šefom, direktorom ili drugom uticajnom osobom o svojim planovima jer ćete naići na odobrenje. Uspeh kroz posao i lakše ostvarivanje ciljeva. Posetite frizera. U partnerskim odnosima donosi harmoniju.

Tokom večeri mogu se promeniti planovi sa vašim prijateljima. Očekujte i javljanje i dopisivanje u kasnijim terminima. Moguć je poziv od nekoga ko vam se ne dopada previše. Predlog za susret. Kraće putovanje.

U nedelju rano ujutru (26.7) se možete probuditi ranije nego obično zbog vrućine ili bola koji vam neće dati da spavate.

Oko podneva je pogodono vreme za planiranje susreta, ručak, odlazak u prirodu i uživanje. Priuštite sebi nešto što volite i gledajte da uživate. Prijatni susreti i moguća su nova poznanstva. U poslepodnevnim termina možete imati prevelika očekivanja. Kontakti sa ljudima iz daleka.

Veče donosi emotivnu distanciranost i razočaranje. Lako možete biti povređeni. Ne očekujte previše od ove večeri.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS? ŠTA MOŽETE DA OČEKUJETE?

OVAN – Ako ne budete imali vremena za partnera on će se naljutiti.

BIK – Kolege će vas na fin način postići ono što žele.

BLIZANCI – Nudi vam se poslovna saradnja.

RAK – Moguć je tajni ljubavni susret ali pazite da ne budete otkriveni.

LAV – I taman ćete pomisliti kako ćete napokon imati vremena da se odmorite, kad ono…

DEVICA – Moguće je kraće putovanje a prijala bi vam i šetnja. Dobitak.

VAGA – Ljubavni flert bez obzira da li ste u vezi, braku ili ste slobodni.

ŠKORPIJA – Nekad morate napraviti ustupak. Ako vam je stalo do drage osobe, učinite to.

STRELAC – Prijatelji mogu promeniti plan u poslednji čas.

JARAC – Još uvek se dičite starim zaslugama. Razmislite o tome.

VODOLIJA – Strastveni ste u svemu čega se latite.

RIBE – Udvara vam se osoba koja je u braku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *