Mesecu u Vagi se uvek radujemo jer ga uglavnom vezujemo za ljubavna dešavanja i za sled nekih lepih događaja koji nas mogu pratiti tokom ovog tranzita. Vreme je da se posvetite partneru ili da poradite na tome da ga pronađete. Velika je verovatnoća da ćete najpre pokušati da izgledate što bolje kako bi privuklu pažnju nekoga ko vam se dopada. Zbog toga svi će mnogo više voditi računa o tome kako su se obukli, kakva im je frizura a dame da su našminkane i sređene.

Ukraktko, sada je pravi trenutak da učinite nešto za svoj izgled ili da kupite nešto što će vam fantastično pristajati. Čak i da kupujete nešto za kuću, biraćete to sa ukusom jer ga ovaj znak poseduje.

Znak Vage donosi više uživanja i odmaranja a i posao ćete obavljati sa lakoćom jer ćete sve teže poslove već završiti ili odložiti za neki drugi dan.

Sretaćete fine osobe koje će imati strpljenja za vas.

Bavite se umetnošću. Slušajte muziku.

Tokom srede (11.11) Mesec neće praviti značajnije aspekte što govori da nas očekuje jedno mirno popodne i veče. Mogući su kotankti sa surpotnim polom ili bezazleni flert.  Prijatnost. Učinićete nešto da ugodite sebi.

Četvrtak (12.11) je pogodan za obavljanje sitnijih poslova. Možete potražiti pravni savet ili konusltovati advokata. Tokom večeri i popodneva treba odložiti teže poslove jer ih nećete moći obaviti sami. Dame bi trebale da potraže pomoć muškaraca. Ne budite lenji!

Veče donosi kontakte sa suprotnim polom. Pravo je vreme za ljubavne susrete i nova poznanstva. Sada preuzmite inicijativu jer će vam se druga strana obradovati. Ješće vam se nešto slatko. Mogući su dobici ili poklon.

Petak (13.11) će vam početi sa sumnjom i neraspoloženjem. Osetićete da nešto ne valja, da je partner odustan ili nema dovoljno vremena za vas zbog čega ćete biti sve razočareniji. Novčani gubici.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK?

OVAN – Obradujte partnera poklonom.

BIK – Mušteija vas može obradovati sa lepim gestim. Flert na poslu.

BLIZANCI – Dobijete kompliment. Stiže vam manji dobitak.

RAK – Vreme je za odmor. Ponosni ste na voljenu osobu. Sreća preko dece.

LAV – Pozovite dragu osobu kod sebe u goste.

DEVICA – Stiže vam novac ili poklon.

VAGA – Mnogi će obratiti pažnju na vas. Očekujte udvaranja.

ŠKORPIJA – Tajni ljubavni susret.

STRELAC – Prijatelji su vam ovih dana veoma aktivni i non stop vam predlažu susrete.

JARAC – Poslovni uspeh.  Vesti iz daleka. Optimizam.

VODOLIJA – Stiže vam dobitak kojem se niste nadali. Ljubomorni ste.

RIBE – Vreme je za poboljšanje emotivnog odnosa i povratak na staro.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *