Znak Vage govori da je vreme da se više uživa a manje radi, tako da neće biti neobično da na poslu budete manje učinkoviti nego inače. Ovaj tranzit govori i da ništa nećete želeti da završavate sami, zbog čega ćete želeti da se posavetujete sa drugim ljudima ili da se čak upustite u partnerski posao, jer vam je to sigurnije.

Svi oni poslovi u koje je potrebno da uložite svoju kreativnost i umetničku crtu sada će doći do izražaja. Dame koje se bave kozmetikom, rade u parfimerijama, šminkanjem ili su zaposlene u kozmetičkim salonima, sada će imati više posla jer će mnogi sada razmišljati o svom izgledu. Ukoliko se odlučujete za kupovinu, slobodno ova dva dana prošetajte jer možete kupiti nešto što u čemu ćete izgledati predivno i biti zapaženi.

Odložićete sve teže poslove i osobe koje se bave fizičkim poslom mogu imati mnogo manje posla.

Neki pravdu mogu potražiti na sudu. Biće vam potrebna pravna pomoć.

Tokom srede (9.12) u jutarnjim časovima i tokom prepodnev gledajte da završite započete obaveze. Moguće je duže čekanje i zastoji. U ranim poslepodnevnim časovima može doći do promena koje niste očekivali. Slučajni susret.

Večernji časovi su pogodni za komunikaciju i razgovore sa drugim ljudima a zbog Meseca u Vagi, možete se dopisivati i sa nekim ko vam se dopada i sa kim možete ući u potencijalnu ljubavnu vezu. Kraće putovanje.

Četvrtak (10.12) u prepodnevnim časovima govori da se ženska osoba može ljutiti uzalud ili da će je vrlo brzo proći trenutno neraspoloženje. Odnosi se daju popraviti a nesuglasice izmiriti. Neki mogu potražiti šefa da bi im se požalili na određenu situaciju na poslu i to je dobra odluka jer će osoba na poziciji biti pravedna.

Popopodne i veče donosi ljubomoru ženske osobe koja ne može sakriti svoju povređenost. Distanciranost. Emotivno hlađenje. Prekid loših odnosa.

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Ljubomora vas može pokrenuti da pokažete osećanja. Možda je upravo to ono što partner želi da vidi.

BIK – Imate veliku podršku partnera. Očekuje vas skladan odnos. Moguća je i neka vrsta poslovne saradnje.

BLIZANCI – Udvaranje u radnom okruženju.

RAK – Očekujte udvaranja i konkretne predloge. Teško vam je da sakrijete ono što osećate.

LAV – Pozovite dragu osobu kod sebe u goste.

DEVICA – Privlači vas mlađa osoba. Napišite ljubavnu poruku. Dobitak.

VAGA – U centru ste pažnje. Neki od vas su zaljubljive prirode.

ŠKORPIJA – Tajni ljubavni susret.

STRELAC – Ponekad morate da prepustite drugome nekoga ko vam se sviđa. Ne možete doveka biti na dve stolice.

JARAC – Ispunjenje želje.

VODOLIJA – Bićete ljubomorni.

RIBE – Mogućnost tajnog susreta sa bivšim partnerom.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *