Ovaj tranzit govori da je vreme da se posvetimo sitnicama koje mogu ulepšati naš život i svakodnevnicu a to mogu biti i stvari kojima smo okruženi. Meni je ovaj tranzit započeo sa odlaskom u kopovinu sa mojom prijateljicom koja treba da kupi stvari za dekoraciju. Ne možete lepše potrošiti tranzit Meseca kroz znak Vage nego na estetiku.

Ali osim detalja popu vaza, svećnjaka, slika za zid, jastučića i detalja koji mogu oplemeniti životni I radni proctor ovo je dan koji donosi ulepšavanje nas samih. Želećete da skrenete pažnju na sebe svojim izgledom ali i da kupite nešto što će vam divno pristajati.

Znak Vage govori i da ćete sretati prijatne ljude, da je vreme za dobijanje komplimenata i udvaranja. Pravo je vreme za ljubavne susrete. Bićete nežniji prema partneru a i vama će biti potrebno više pažnje, nežnososti i razumevanja.

Neki od vas mogu planirati put do Beograda.

Kontakti sa ljudima iz Austrije ili Belgije.

Petak (21.8) popodne prolazi u solidnom raspoloženju. Možete osetiti umor ili biti lenji da se pokrenete. Prednost ćete dati uživanjima pre nego radu. Poradite na svom izgledu.

Subota (22.8) tokom prepodneva vodite računa da ne potrošite previše novca. Možete biti neskromni ili će ljudi oko vas imati prevelika očekivanja. Izbegavajte slatko.

Tokom popodneva za sve što planirate se morate baš potruditii da bi se realizovalo i iskoristiti “diplomatska” sredstva.

Uveče, ženska osoba može biti ljubomorna. Potrebna je doza opreznosti ako ste dama. Izbegavajte opasne situacije, sumnjive ljude i mesta.

Noć između subote i nedelje (23.8) nije povoljna. Ako planirate izlazak ili ljubavni susret, nešto može pokvariti vaš odnos a vi se razočarati. Možete se loše osećati u svakom smislu a treći mogu imati loš san.


KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA VAŠ ZNAK?

OVAN – Partner će biti u centru pažnje. Intezivnije provođenje vremena zajedno.

BIK – Možete da usporite s poslom i da malo i vi zabušavate.

BLIZANCI – Ljubavna poruka. Pronađite prave reči i za vas neme problema.

RAK – Prijao bi vam izlazak. Novo poznanstvo je moguće. Susret sa nekim ko vam je drag.

LAV – Partner vam često sugeriše kako imate malo vremena za porodicu pa iskoristite ova dva dana da se posvetite porodici.

DEVICA – Kraće putovanje. Lepe vesti i pohvale.

VAGA – Bićete u centru pažnje. Potrebna vam je partnerova podrška.

ŠKORPIJA – Prijala bi vam relaksacija, masaža, kupanje i kvalitetan san.

STRELAC – Prijatelji su vas se uželeli.

JARAC – Kontakti sa uticajnim osobama koji vam mogu predlagati poslovnu saradnju.

VODOLIJA – Ljubomora i strast mogu obeležiti ova dva dana. Dobitak.

RIBE – Partner vas iznenaditi promenim u svom ponašanju. Šteta što to njegovo romantično raspoloženje ne traje duže.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *