Mesec će tokom utorka (31.3) u popodnevnim i večernjim časovima doneti pojačano nezadovoljstvo ženskog pola. Neki od vas će praviti nove porodične planove i strategiju za naredne dane. Kontakti sa ženskim prijateljima. Prijatelji birnu o vama.

U sredu (1.4) u prepodnevnim časovima mogu se osetiti nesuglasice na relaciji muž – žena ili otac – majka. Ipak, zbog toga što je Mesec u svom sedištu, ženska osoba će biti u pravu  i muškarac bi, posle malo ljutnje i galame, trebao da popusti.  Nesklad u porodici i sukob mišljenja.

U popodnevnim časovima mogući su kontakti sa rođacima i mlađim članovima porodice. Vesti iz inostranstva. Važna poruka ili saopštenje.

U kasnim večernjim časovima ženska osoba može se osetiti malaksalo.

Četvrtak (2.4) nije povoljan za veće obaveze jer puno toga nećete uspeti da relizujete ili da pronađete odgovarajuće ljude koji su vam potrebni. Popodne donosi saosećajnost, brižnost i prijatne kontakte sa ukućanima i suprotnim polom.

Znak Raka ukazuje da će naredna dva dana ljudi više vremena provodi u kući ali i da je fokus dešavanja da se obezbedi sve potrebno za dom i njegovo normalno funkcionisanje. Ovaj dan donosi i pojačane kontakte sa ukućanima i bližim članovima porodice čak i ako ne živite zajedno.  Pošto ovaj znak ukazuje i na sve ljude, jako je bitno da svi budu složni jer kada svi deluju kao jedan, onda to može da urodi uspehom.

Neki će biti veoma tužni i razočarani, a ne bi čudilo i da ženski pol bude skloniji suzama. Reagovaćete osećajno i sve ćete primati k srcu. Čak i ako se ne budete direktno suprostvavili nečemu što vam smeta, to ne mora da znači da niste povređeni.

Pomozite drugima u nevolji. Budite ljudi.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Ne možete svima ugoditi. A ako ste u braku, dodatne obaveze će vas slomiti. Morate naučiti da kažete ne.

BIK – Nabavite potrebne namirnice. Raspremite kuću.

BLIZANCI – Stiže vam dobitak.

RAK – Vi ste stub porodice i biće onako kako vi odredite.

LAV – Niste sigurni u neke svoje odluke.

DEVICA – Brinete za prijatelje i želite da im pomognete.

VAGA – Dolazite do izražaja. Poslovni uspeh i pohvale.

ŠKORPIJA – Osoba iz druge zemlje se interesuje o vama i brine kako ste.

STRELAC – I vi umete da budete povređeni. Reagujete prenagljeno.

JARAC – Problemi u odnosu sa partnerom ili će ih partner imati.

VODOLIJA – Očekuje vas dva dana sa puno obaveza.

RIBE – Najlepše će vam biti u društvu voljene osobe. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *