Ovaj tranzit večeras (četvrtak 2.4) započinje sa lošijim aspektima koji donose jedan vid ograničenja koji ne možemo promeniti. Mogući su kvarovi i neraspoloženje na koje ne možemo uticati. U emotivnom odnosu ili u braku vodite računa o tome da ne insistirate da nešto večeras promenite ili da rešite postojeći problem jer nećete uspeti u tome.

U noć između čevrtka i petka (3.4) možetespavati loše, buditi se ili ustati rano. Užurbanost.

Tokom petka uspešno ćete završiti većinu svojih obaveza a neki od vas mogu imati pomoć oca, muža, šefa ili se obratiti za pomoć organima vlasti. Poslušajte osobu od autoriteta i dogovorite se s njom o sledećim potezima. Skladni odnosi. Niko od vas neće tražiti nemoguće.

Subota će proći bez većih poteškoća i problema a popodnevni časovi donose pojačanu komunikaciju sa ženskim osobama ili preterivanje u želji da dobijemo pažnju partnera ili voljene osobe. Posebno će mladima biti stalo do toga da imaju što bolju i lepšu povratnu informaciju ili odgovor na poruku

Znak Lava uvek ukazuje na predsednika, vrhovnu i izvršnu vlast zbog čega će mnogi predsednici biti aktivni u naredna dva dana i donositi odlučujuće odluke. Takođe i sama policija će biti angažovanije pa računajte na pojačane kontrole i češće policijske patrole.

Ako imate decu, oni će biti posvećeni školi i učenju ali potrudite se i da pohvalite vaše dete jer će mu to dosta značiti. Napravite i nekakav kviz znanja za najmlađe, gde ćete kroz igru proveriti njihovo znanje. Sjajno je vreme za hobi, kurs jezika i odmaranje.

U emotivnom odnosu neće biti prevelikih promena, ali tokom ovih dana Venera će biti u trigonu sa Saturnom što daje stabilnost i postojanost u emotivnoj vezi, ali ovaj tranzit može doneti tajne kontakte sa bivšim partnerom koji se iznenada može javiti da pita za vaše zdravlje.

Velikodušnost.

Kontakti sa ljudima iz Crne Gore.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA SVAKI ZNAK POJEDINAČNO?

Preporuka je da čitate predikcije za znak i podznak:

OVAN – Provodite aktivan odmor a u dnevoj sobi možete odrediti i vežbe.

BIK – Brinete o svojima. Potrudite se da im obezbedite sve neophodno.

BLIZANCI – Odlazak u kupovinu. Sti

RAK – Stiže vam dobitak ili poklon.

LAV – Vreme je da preuzmete inicijativu i izdate sledeću naredbu.

DEVICA – Budite oprezni. Podložni ste virusima ovih dana.

VAGA – Prijatelji lako mogu upasti u nekakvu nevolju i od vas tražiti pomoć.

ŠKORPIJA – Očekuje vas uspeh. Imate uticajne prijatelje.

STRELAC – Kontakti sa ljudima iz daleka od kojih možete čuti zanimljive informacije.

JARAC – Dosta brinete i zbog cele situacije ste veoma neraspoloženi. Niste navikli na sve ovo ali u principu, ti što kukaju su i najžilaviji.

VODOLIJA – Očekuju vas problemi sa partnerom. Neki od vas mogu ostvariti otvoreno neprijateljstvo ili svog rivala sresti negde na ulici.

RIBE – Ponašate se odgovorno na radnom mestu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *