Na svaka dva do dva i po dana Mesec menja znak kroz koji prolazi. Ovog puta je u tranzitu kroz sazvežđe Strelca kroz koji će prolaziti do utorka (18.2) oko podneva.

Tokom nedelje (16.2) u prepodnevnim časovima osetićete da još uvek postoji nešto što vam može zasmetati u emotivnom odnosu i što generalno niste još raščistili ali trenutno nećete misliti o tome.

Ovaj dan je po svemu dobar i poseban. Očekuju nas prijatna druženja, okupljanja, uživanja u hrani, piću, prirodi i svemu drugome što nam prija. Predveče su mogući i ljubavni susreti ili možete ostvariti novo poznanstvo.

Između nedelje i ponedeljka (17.2) pred spavanje bi bilo najbolje da smanjite ton na telefonu jer vam u sred noći može doći poruka, notifikacija ili vas neko nazvati i prekinuti san. Ostajanje uz televiziju do kasno u noć uticaće da ujutru prespite ili da tokom ponedeljka ceo dan budete pospani.

U ponedeljak oko podneva ženska osoba na koju čekate se neće pojaviti, pa čak vam to neće ni saopštiti na vreme. Prepoznaćete laž na kilometar.

Ukoliko vas u ponedeljak neko bude zamolio za pomoć, teško da ćete biti u mogućnosti da mu pomognete.

Utorak (18.2) vas očekuje dan prepun obaveza, ali ako se dobro organizujete,neće biti problem da ih završite.

Mesec u Strelcu ukazuje da morate da imate malo drugačiji pristup. Trebalo bi da imate više vere u svemu što radite ali da se pomalo uzdate i u sreću. Ako vam je tako lakše, nekakav ritual ili amajlija, možda i molitva, mogu vam pomoći da se osećate bolje i da verujete u srećan ishod.

Sigurno ste i vi čuli ili ste nekome rekli – “Donela si mi sreću ili doneo si mi sreću!” I da znate da ima toga jer natalna karta te osobe deluje i na vaš život i sreća se preliva na vas. Sednite pa razmislite šta vam je doneo odnos sa nekom osobom  od kako ste se upoznali. Da li u njemu ima više dobrih ili negativnih stavki?

Mesec u Strelcu ukazuje na kontakte sa strancima, na mogućnost realizacije putovanja, planiranje putovanja u inostranstvo, rezervacija i bukiranje smeštaja.

Oni koji čekaju vizu ili državljanstvo druge zemlje će se još načekati u najboljem slučaju ili će biti odbijeni. Putovanja u daleke zemlje mogu biti pod znakom pitanja ili otkazane.

Kontakti sa Mađarima.

______________________________________________________________________________

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Ostvarujete uspešnu saradnju sa inostranstvom. Okružite se učenim ljudima.

BIK – Stiže vam dobitak kojem se niste nadali.

BLIZANCI – Partner ima zanimljiv poslovni predlog ili ideju.

RAK – Prijatne vesti i srećne okolnosti preko posla i kolega.

LAV – Osoba iz daleka sa kojom ste u kontaktu vam je ponekad potpuno nejasna.

DEVICA – Sredite kupatilo. Operite i presložite veš.

VAGA – Mogućnost kraćeg putovanja.

ŠKORPIJA –Stiže vam solidna suma novca. Mlađa osoba očekuje svoj deo.

STRELAC – Ovo je vaš dan. Mnogi će vam se javiti i kontaktirati vas.

JARAC – Nešto može krenuti naopako a moguća  je i prehlada koja će vas poremetiti.

VODOLIJA – Prijatelji pozitivno deluju na vas. Širite krug poznanstava.

RIBE – Očekuje vas poslovni uspeh. Saradnja sa strancima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *