Tokom sutrašnjeg dana na nebu se događa pomračenje punog Mesaca u Strelcu i ovaj događaj će nesumnjivo uticati na dešavanja i ponašanje među ljudima. Pošto se sve to odigrava u znaku Strelca, znaku koji označva najpre inostranstvo i Ameriku, možemo da povežemo da će najviše vesti dolaziti baš iz ove zemlje ali i iz ostalih zapadnih zemalja bliskim Americi.

Tokom ovog nebeskog spektakla Mesec se nalazi u nepovoljnim aspektima sa drugim planetama što će još više uneti nemir među ljudima. Ipak, ne treba se previše plašiti jer će ovaj tranzit više delovati na ljude u inostranstvu. Elem, pogoršanje situacije u Americi, o čemu sam već pisala u jednom od prethodnih objava kroz upotrebu sile je ono što će se nastaviti i u narednom periodu pa čak i jačati nezadovoljstvo ljudi; treba biti obazriv i pri putovanjima u inostranstvo jer će neke zemlje imati posebne zahteve pa se spremite za nepredviđene situacije; trebalo bi izbegavati igre na sreću jer ćete sada pre izgubiti novac nego što ćete ga dobiti; ukoliko budete morali da polažete nekakav ispit na fakultetu to može loše proći ili ćete imati određenih poteškoća pri upisu istog; zdrastvene poteškoće; razdori u religiji.

Ne preporučuju se putovanja u inostranstvo a ukoliko planirate posao u inostranstvu i to se može otrgnuti kontroli i izjaloviti. Neraspoloženje, briga i veći troškovi.

A šta možete da očekujete od tranzita Meseca kroz znak Strelca po danima?

Tokom večeri (četvrtak 4.6) očekuje nas stabilizacija odnosa, susreti sa ljudima koje nismo dugo videli i ispunjenje datih obećanja. Pouzdane osobe. Kupovina po povoljnoj ceni.

Petak (5.6) je dan koji donosi puno planova i puno očekivanja koje neće zavisiti od nas i mogu se lako poremititi. Veće sume novca mogu izostati, poklon možete dati nekome drugome a pohvalu shvatiti na pogrešan način. Sprečenost da više vremena provedete sa voljenom osobom.

Veče donosi razne izazove i bilo bi najbolje da važnije susrete i planove odložite za neko drugo veče jer se nešto posle 20h dešava i pomračenje punog Meseca u Strelcu zbog čega teško možemo predvideti nečije reakcije i osećanja koja mogu biti jako burna ove noći.  Lako može doći do nesuglasica, neprijatnosti tokom izlaska i emotivnih svađa i sukoba.

Subota (6.6) neki od vas će se osećati veoma umorno. Naspavajte se.


KAKO ĆE OVAJ TRANZIT DELOVATI NA VAS?

OVAN – Razočaranje u osobu iz inostranstva. Putovanje se može zakoplikovati.

BIK – Izmirite dugovanja da se ne bi stvorila nova uz kamatu.

BLIZANCI – Partneru će biti potrebna vaša podrška i razumevanje.

RAK – Neprijatnost možete doživeti na poslu.

LAV – Lako može doći do razočaranja u dragu osobu.

DEVICA – Osoba iz porodice je bolesna i možda joj je potrebna vaša pomoć.

VAGA – U izgledu je putovanje ali izbegavajte ona u inostranstvo.

ŠKORPIJA – Stiže vam dobitak ali imaćete i jedan veliki novčani propust.

STRELAC – Ako je neko ekspert za „Trojanskog konja“ onda ste to vi. Razmislite o tome kako to možete upotrebiti.

JARAC – Od obećanja osobe iz inostranstva verovatno nema ništa.

VODOLIJA – Prijatelj može imati problem. Pomozite ako ste u mogućnosti.

RIBE – Poslovni uspeh. Koristite svaku priliku, pa čak i tuđe propuštene prilike.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *