Često Mesec u Strelcu može da donese jednu dozu rasterećenja i olakšanja, kada možete da pomislite da ćete svoje planove završiti lako i bezbrižno. Ovo je znak optimizma. Strelac donosi vetar u leđa i često nas motiviše da krenemo ka stepenici više, jer osećamo da je sada pravi trenutak. Iskoristite srećne okolnosti koje vam se mogu pružiti tokom ova dva dana.

Mnogi će svoj život upoređivati sa onim na zapadu, težeći da ga poprave i da žive što lagodnije. Strelac voli luskuzan život i to je nešto čemu prirodno teži, a to se najpre može ostvariti kroz život u inostranstvu pa će tokom ova dva dana biti pojačane želje da se ode negde preko i život počne iznova. Samim tim, ovo je period pojačanih kontakata sa strancima i drugim kulturama. Vežbanje i učenje stranog jezika je sasvim logičan nastavak cele priče.

Iskoristite ovaj vikend za opuštanje uz dobar film ili seriju, a ukoliko ste u mogućnosti i za planiranje putovanja u inostranstvo.

Tokom subote (9.10) Mesec pravi konjunkciji sa Venerom što nam donosi prijatne kontakte sa suprotnim polom, veće troškove novca ali i dobitke. Ako budete trošili novac, neće vam biti žao zbog toga. Igrajte igre na sreću.  Obradovaće vas i voljena osoba a ako ste slobodni, ovo može biti vaše veče jer je susret skoro pa neminovan.

U nedelju (10.10) ujutru ćete se probuditi zadovoljni. Popodne je povoljno za kraće putovanje i kontakte sa rođacima i mlađim prijateljima. Mogući su izlasci, susreti na javnim mestima a neki će voditi i poslovne pregovore oko proširenja posla. Raspoloženje. Ekspanzija.

U noći između nedelje i ponedeljka (11.10) možete osetiti nelagodnost ili vam neće biti dobro posebno ako ste popili malo više nego obično.

Ponedeljak (11.10) rano ujutru ćete imati najviše sreće. Dobitak.


KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Očekuje vas dobitak ali vodite računa da se obećanje koje dobijate od prijatelja može izjaloviti.

BIK – Stiže vam novac kojem se niste nadali. Pred vama je strastven period u kojem možete poraditi na svom odnosu. Ako ste slobodni, bićete ljubomorni na tuđu sreću.

BLIZANCI – Ovaj tranzit će vam doneti prisnost sa partnerom s kojim ćete provesti većinu ovog vremena.

RAK – Obratite pažnju na svoje zdravlje. Vreme je za redovne kontrole. Dobitak na poslu.

LAV – Osoba sa kojom ste u kontaktu je na putu da izgubi glavu za vama.

DEVICA – Uspešno rešavanje stambenog pitanja. Dobitak preko člana porodice.

VAGA – Srećne prilike na kraćem putovanju. Dobitak preko brata ili sestre.

ŠKORPIJA – Mesec u vašem drugom polju donosi vam dobitke. Stiže novac ali i poklon.

STRELAC – Bićete emotivniji nego inače ali i zaljubljiviji. Neki od vas mogu započetu novu vezu.

JARAC – Najlepše će vam biti kada budete ostali sami. Prijala bi vam meditacija, šetnja i tihovanje.

VODOLIJA – Prijatelji su vas se uželeli. Lepe trenutke ćete provesti uz njih.

RIBE – Vaš šef je veoma zadovoljan dosadašnjim učinkom. Pohvale. Napredak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *