Ako budete primetili da ste počeli da razmišljate pozitivnije, da imate rešenje za svaki problem i da pravite megalomanske projekte onda treba da znate da se to dešava pod uticajem trnazita Meseca kroz znak Strelca.

Pred nama su dva i po dana koja donose kontakte sa ljudima iz inostranstva, specijalizaciju i usavršavanje u određenim oblastima, saradnju sa inostranim firmama, posvećenost učenju i studiranju ili planiranje putovaja u inostranstvo. Pravo je vreme za razmišljanje o proširenju posla i ekspanziji u svakom smislu te reči.

Pod uticajem ovog tranzita žećete da steknete nova duhovna iskustva izučavajući svetske religije i stane kulture. Zbog toga će i interesovanja za daleka putovanja i posete nekim egzotičnim zemljama biti u porastu ili ćete maštati o njima.

U svakodnevnici možete trošiti previše novca i kupiti nešto što je preskupo. Privlačiće vas skupe i markirane stvari i svetski brendovi.

Mogući su veći finansijski dobici.

Igrajte igre na sreću jer sada možete ostvariti veće dobitke.

Kontakti sa ljudima iz inostranstva.Vesti iz Amerike ili Švedske.

U noći između petka i subote (6.2) bi mogli da provedete romantično veče i noć sa voljenom osobom. Strastvenost. Miran san.

Subota ujutru (6.2) je povoljna jer će mnogi biti dobro raspoloženi i tolerantniji prema svima u okruženju, pa i vama. Dobici.

Sredinom dana je moguć kontakt sa bivšim partnerom iz daleka. Srećne okolnosti kad se najmanje nadate. Kupovina po povoljnoj ceni.

Veče je povoljno za sve vrste odnosa. Razumevanje i sklad u partnerstvu. Ženske osobe mogu biti pospanije nego inače.

Nedelja (7.2) u prepodnevnim časovima je povoljna za kraće putovanje, razgovore i susrete sa bliskim osobama, rođacima, bratom ili setrom. Priči nikad kraja. Možete čuti pametnu ideju. Iskoristite ovaj tranzit da nešto pročitate ili naučite.


KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA VAS?

OVAN – Bićete odvažniji i spremniji za rizik.

BIK – Ako ne želite da imate 200 kilograma, pod hitno na dijetu.

BLIZANCI – Partner očekuje da mu se posvetite.

RAK – Poslovne obaveze. Dobrostojeća klijentela.

LAV – Prijalo bi vam da se sportski aktivirate.

DEVICA – Novi privatni planovi o investicijama i ulaganjima.

VAGA – Mogućnost kraćeg puta.

ŠKORPIJA – Stiže vam dobitak. Reskirajte.

STRELAC – Naučite kada treba da stanete. Ne preterujte.

JARAC – Kontakti sa dalekim inostranstvom.

VODOLIJA – Neočekivani obrti. Izmene u poslednji čas.

RIBE – Poslovni uspeh. Pomeranje granica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *