Pred nama su dva dana koja donose tenzije u odnosima. Osetićete pritisak i nametanje tuđe volje. Ukoliko ste dobar govornik, onda ćete na pravi način uspeti da nagovorite osobu preko puta i privolite je za svoje planove. Škorpija je znak koji intuitivno ili psihološki posmatra ljude oko sebe i tačno ume da proceni koja vam je najslabija tačka ali i da vas kupi sa onim što vam baš tog trenutka nedostoje. Škorpija neprestano skenira  sve oko sebe jer poseduje detektivski duh.

Baš zbog potrebe da stalno nešto istražuje kako joj ništa ne bi promaklo, uvek i pronađe nešto nedozvoljeno zbog čega nastaje ljubomora. Ona je karakteristična za ovaj znak a samim tim može obeležiti i ova dva dana. Ne radi se samo o ljubomori u ljubavnoj vezi već i prema svemu i svakome iz okruženja. Možete donositi odluke na osnovu onoga ko je kako zaslužio. Ako smatrate da se neko igra sa vama i vašim osećanjima, bićete osvetoljubivi.

Privlačiće vas opasnost. Možete se naći u društvu opasnih ljudi sa one strane zakona. Na primer, mafija najviše deluje pod znakom Škorpije.

Pojačana seksualna želja.

Kontakti sa ljudima islamske vere ili u putovanje u zemlje Bliskog istoka.

Oprez u saobraćaju.

Tokom nedelje (20.6) Mesec u trigonu sa Suncem donosi skladne odnose u porodici i sa ljudima iz okruženja. Svi će imati razumevanje jedne za druge. Saradnja. Prijatni trenuci. Prijaće vam boravak na suncu ili na plaži.

U popodnevnim časovima (nedelja 20.6) Mesec u trigonu sa Jupiterom donosi srećne okolnosti, veselje i dobro raspoloženje. Kontakti sa ljudima iz inostranstva ili putovanje u inostranstvo. Dok nedelja veče govori da su moguće tenzije u odnosima i da ženska osoba može biti ljuta. Lako možete započeti neku obavezu na kraju dana.

Ponedeljak (21.6) prepodne osetićete da ne možete da kontrolišete situaciju u kojoj se nalazite. Prva polovina dana je nepovoljna a možete očekivati štetu, trošak, ljubomoru, ucenu, kontakte sa neprijateljima i ljudima koje ne volite. Popodne očekujte pomoć nebesa. Neverovatna slučajnost! Popodne i veče već dolazi do jedne sasvim drugačije priče, nežnosti i dubokih emocija.

Utorak (22.6) je povoljan osim što možda nećete uspeti da vidite uticajnu osobu ili šefa ako vam bude bio potreban.


ZA NAJTAČNIJE PROGNOZE POTREBNO JE DA PROČITATE PREDIKCIJE ZA VAŠ ZNAK I PODZNAK:

OVAN – Nećete dozvoliti da vas niko pravi ludim. Demonstriraćete silu.

BIK – Partner može biti ljubomoran i zahtevati od vas potpunu odanost.

BLIZANCI – Zavist kolega na poslu. Ne pričajte o svojim ljubavnim podvizima!

RAK – Zaljubljive ste prirode. Jedna osoba vas oduševljava i privlači svojom produhovljenošću i smirenošću.

LAV – Prijaće vam izalazak. Ljubavni susret.

DEVICA – Oprez u putovanju. Suzdržite se od suvišnih komentara.

VAGA – Stiže vam dobitak. Moguć je i poziv za ručak.

ŠKORPIJA – Ovo je definitivno vaš dan! Osećanja će vam biti veoma jaka a sve dok ne budete u potpunosti sigurni u partnerovu ljubav nećete se smiriti.

STRELAC – Pred vama je avantura. Posetite mesto gde niste bili.

JARAC – Ne opuštajte se previše u društvu vaših prijatelja ako ste zajedno sa partnerom jer se ne dopada on samo vama.

VODOLIJA – Poslovni uspeh. Dominirate.

RIBE – Bacili ste mamac i sad čekate rezultate i smeškate se.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *