Tokom ovog tranzita možete osetiti veliku strast i požudu. Davaćete se do kraja ali želećete da vam isto budu uzvraćeno pa ako ne i više. Ovo je vreme velikih i fatalnih ljubavi koji idu na sve ili ništa. Neki neće uspeti da objasne svoje ljubavne porive i šta je to uticalo na njihov razum a osećanja će biti veoma intezivna a neka i pomešana sa ljubomorom i potrebom da sačuvamo ono što je naše. A kada nešto čuvamo onda u svakome vidimo potencijalnog neprijatelja koji može oduzeti naše blago.

 Tako i u svakodnevnim stvarima, svakoga ko nas na neki načiin može ugroziti i poljuljati naš integritet možemo sresti tokom ova dva dana. Pariranje sa konkurencijom je uobičajno za ovaj znak a zbog kratkog fitilja,opaski i opravdanih primedbi  i od poznanika možete stvoriti neprijatelja.

Vreme je za razmišljanje o vraćanju dugova. Neki mogu planirati uzimanje kredita, treći će rešiti da uplate životno osiguranje a četvrti mogu otići do poreske službe.

Tokom ponedeljka (27.7) negde sredinom dana Mesec je u kvadratu sa Suncem što će doneti lošije emotivne odnose i nezadovoljstvo u emotivnoj vezi. U pozadini svega je ljubomora i poljuljana sujeta. Ne tražite ništa od uticajne osobe jer ćete izvući deblji kraj, tj. možda će ona vama učiniti jednu stvar ali vi ćete njoj morati tri.

Veče donosi nemir, promene i nemogućnost da nasamo ostanete sa partnerom. Nezadovoljstvo koje ne znate kako da premostite. Neki mogu čak raskinuti emotivni odnos.

Utorak (28.7) prepodne je povoljan za kraća putovanja, odlazak u kupovinu, učenje, zanimljive razgovore, razmenu ili zamenu dobara. Kontakti sa rođacima i mlađim ljudima.

Popodne donosi srećne preokrete i jedan pouzdan odnos ili susret sa osobom koja vam nešto duguje i koja želi da vam izađe u susret i vrati vam uslugu. Strastvenost. Veče je pogodno za ljubavne susrete.

Sreda (29.7) u prepodnevnim časovima ćete uspešno rešiti jedan stari problem ili završiti započeti projekat. Kontakt sa starijom osobom.


KAKAV UTICAJ MOŽETE OČEKIVATI NA VAS? Čitajte predikcije za vaš znak i podznak

OVAN – Sad je vreme da rešite pitanje nasledstva ili da porazgovarate o toj temi.

BIK – Partner će voditi glavnu reč. Bićete posvećeni njemu.

BLIZANCI – Nekako ste već navikli da sa kolegama možete svašta da očekujete ali često je za to kriv vaš dugačak jezik.

RAK – Moguća su ljubavna dešavanja. Ljubomora. Udvaranja i neverovatna strastvenost.

LAV – Pravo je vreme za renoviranje u domu ali i za rešavanje nekih stambenih pitanja.

DEVICA – U izgledu je kraće putovanje. Kontakti sa rođacima.

VAGA – Stiže vam dobitak ili neki vid poklona.

ŠKORPIJA – Ojačali ste ovih dana pa vam niko ništa ne može.

STRELAC – Vreme je da poradite na svojoj psihi. Nesigurnost i ljubomora.

JARAC – Imate moćne prijtelje koje uporno pokušavate da držite pod kontrolom.

VODOLIJA – Nećete uvek nailaziti na odobrenje onoga što radite. Neki su ljubomorni na vaš uspeh.

RIBE – Vesti iz daleka i kontakti sa strancima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *