Tranzit kroz znak Škorpije povećava naše opsesije i strasti. Ovo je vreme kada se možemo u potpunosti posvetiti onome što nam zaokuplja našu pažnju. To može biti voljena osoba, neko ko nas je uvredio, naš neprijatelj, rival ili posao kojem smo posvećeni hiljadu posto.

Ovaj tranzit produbljuje naše strahove a lična nesigurnost može biti okidač za ljubomoru u emotivnim vezama. Naravno, većina ljubomore će biti podstaknuta opravdanim razlozima. Jednostavno, ovom znaku ništa ne može da promakne, pa će i najmanju sitnicu i promenu u ponašanju protumačiti na ovaj ili onaj način.

Tranzit Meseca kroz Škorpije budi seksualni poriv pa će tokom ovog tranzita biti povećan broj ljubavnih susreta. Ako ne planirate proširenje porodice, vodite računa…

Dobitak kroz druge ljude. Pazite s kim se sastajete ili kome se javljate jer se sve gleda i sve računa. Vaši poslovni rivali ili konkurenti čekaju na vašu grešku.

Kontakt sa ljudima islamske vere ili putovanje u islamsku zemlju.

Tokom nedelje (20.9) oko podneva može doći do promene planova sa vašim prijateljima – jedan može otkazati susret i biti sprečen da se vidi sa vama a drugi se može pojaviti iznenada. Očekujte promene. Neko vas požuruje.

Veče donosi obavezu koju imate prema partneru i koji vas na neki način može pritiskati. Susreti sa suprotnim polom. Morate insistirati na viđenju inače do njega neće ni doći. Oko ponoći vas očekuju srećni trenuci i preokreti. Pravo je vreme da odgledati neki dobar film.  Osobe rođene u podznaku Device i Blizanaca ovu noć mogu biti veoma ljubomorne i sumnjičave.

Ponedeljak (21.9) oko podneva ćete uspeti da završite sve započete obaveze. Obiđite starije osobe. Susret sa starim poznanikom ili osobom koja vam je nekad bila suparnik a sa kojom danas možete otvoreno razgovarati o svemu.

Veče donosi razumevanje i sjajne odnose sa partnerom. Strastvenost i optimizam.


KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Ako vam se psuje, nemojte se ustručavati.

BIK – Posvetite se partneru ili će on početi da ljubomoriše.

BLIZANCI – Zdravstvene poteškoće. Dame mogu osetiti ginekološke probleme.

RAK – Neki ljudi nikad neće naučiti da se ponašaju kulturno.

LAV – Fatalni susreti. Idete na sve ili ništa.

DEVICA – Bacite iz kuće sve ono što vam je višak.

VAGA – Stiže vam dobitak. Prijaće vam boravak u prirodi.

ŠKORPIJA – Tražite uslugu za uslugu.

STRELAC – Ne bi trebalo da verujete svakome. Niste mali!

JARAC – Prijatelji vam nisu uvek prijatelji.

VODOLIJA – Ako nemate s kim da se takmičite, nije vam zanimljivo.

RIBE – Vesti iz daleka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *