Znak Škorpije ukazuje na jedan strastven i buran period u kojem ćemo dobijati posebne emotivne nadražaje koji će još više produbiti naša osećanja. Nemir koji osećamo, sumnja u to gde se nalazi voljena osoba, o kome razmišlja, s kim se čuje i šta je uzbuđuje može probuditi ljubomoru zbog čega ćemo još više insistirati na emotivnoj bliskosti sa voljenim bićem. Samo na taj način možemo biti mirni i sugurni. I sam strah da neko drugi može preotme srce voljene osobe će nas podstaći da se borimo još za naklonost našeg partnera.

Ovo su i dva dana koja mogu doneti određene pritiske, saradnja sa ljudima koji nam nisu dragi i koje osećamo kao manipulativne. Ljubomora je moguće i u drugim društvenim sferama – na poslu, u porodici ili kroz prijateljstva. A neke odluke može doneti samo da bi se osvetili, vratili milo za drugo i izravnali dugove.

Razmišljanje o podizanju kredita ili pozajmici.

Kontakt sa ljudima islamske vere.

Subota (17.10) donosi prodornost i analitčnost. Ako treba da nekoga nagovorite na nešto ili da ga ubedite, sada je potrebno da upotrebite svo svoje oružje.

Veče donosi promene i iznenadne predloge. Kontakti sa prijateljima i novim poznanicima. Pojačana komunikacija u večernjim časovima. Stiže vam poruka ili poziv. Moguće je i kraće putovanje. Kontakti sa bratom ili sestrom.

Nedelja (18.10) započinje u lepom raspoloženju a ne bi bilo neobično da ovog jutra ostanete malo duže u krevetu. Iskoristite svaki trenutak da napunite baterije. Nedelja donosi prijatne susrete sa dragim osobama i članovima porodice. Jedno lepo i opušteno raspoloženje će vas pratiti ovog dana, jedino će muškarci biti malo zabrinutiji i setniji. Obiđite drage osobe, provozajte se ili posvetite vreme partneru, prijateljima i porodici. Može i sve istog dana.


KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Nekad je pametnije sačuvati za sebe sve ono lepo što vam se dešava jer su ljudi zavidni.

BIK – Ovaj vikend ćete posvetiti partneru.

BLIZANCI – Očekuje vas puno posla ali dobijate i nagradu.

RAK – Strastvenost. Prijaće vam sportska aktivnost.

LAV – Sa porodicom ćete uspeti da rešite neka pitanja vezana za nekretninu ili imanje.

DEVICA – Pazite da nekoga ne uvredite.

VAGA – Stiže vam novac koji ste očekivali. Dobitak.

ŠKORPIJA – Mnogi će želeti da provedu vreme sa vama.

STRELAC – Krijete ljubomoru. Ako ste skloni tajnim radnjama, pazite da ne budete otkriveni.

JARAC – Prijatelji lako mogu tražiti od vas neku vrstu usluge.

VODOLIJA – Planovi za budućnost. Uspeh.

RIBE – Sada može doći suma novca kojoj se nadate.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *