Naredna dva dana donosi intezivnija osećanja i strastvenost. U sve ćete ulaziti sa puno više srca i želje a osveta može biti glavni pokretač i motivacija da bude još bolji i uspešniji. Nećete čekati skrštenih ruku da “komšiji crkne krava”, već ćete želeti da pročitate zavist na njegovom licu zbog vašeg uspeha.

Ovaj znak govori o neprijateljstvima, otvorenim rivalima, suparnicima, ljubomori i osveti. U isto vreme, ovo je znak koji zahteva potpunu odanost i poverenje koje se samo jednom može izgubiti.

Kako kroz posao, tako i na ličnom planu, mogu vas kontaktirati osobe koje žele neku vrstu koristi od vas, a s kojima ćete želeti da sarađujete ukoliko i sami pronađete neku računicu u tome.  Ako dobro procenite svog sagovornika pronaći ćete mu slabu tačku koju možete iskoristiti u svoju korist.

Kontakti sa osobama koje vas nerviraju, koje ne volite ali i sa osobama koje ni vas ne simpatišu. Rivalitet se oseća u vazduhu.

U emotivnim vezama možete osetiti partnerovu ljubomoru te gledajte da ne isprovocirate takvu situaciju, dok će drugi osetiti veliku strastvenost i požudu.

Pravo je vreme za gledanje trilera ili horor filmova ili čitanje takve literature.

Budite oprezni i izbegavajte sve rizične situacije.

Povećana aktivnost ljudi sa druge strane zakona, tajnih organizacija i sekti.

Ne verujte nikome.

Veče i noć između srede (3.2) i četvrtka (4.2) nije povoljno. Donosi zahlađenje i nemogućnost da ostvarite veću bliskost sa voljenom osobom. Ženske osobe mogu biti ljubomorne i zbog toga odbiti partnera.  Loši snovi.

Četvrtak (4.2) u prepodnevnim časovima govori da možete preuzeti na sebe obaveze koje teško možete ispuniti sami. Nesklad u odnosima sa drugim ljudima. Prevelika očekivanja i razočaranja.

Petak (5.2) donosi pojačanu komunikaciju i mentalne poslove za koje će vam biti potrebna koncentracija. Pazite da ne napravite štetu u proračunima.

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA VAS?

OVAN – Proradiće vam želja za dokazivanjem po svaku cenu.

BIK – Obratite pažnju na partnerovu ljubomoru.

BLIZANCI –  Neke osobe sa posla traže uslugu od vas.

RAK – Uzbuđuje vas osećaj kad znate da vam neko u potpunosti pripada.

LAV – Ljubavni susreti. Muškarci su željni dokazivanja u krevetu.

DEVICA – Ne kvarite porodične odnose.

VAGA – Stiže vam dobitak, poklon ili vam neko izlazi u susret sa uslugom.

ŠKORPIJA – Ponekad umete da budete osvetoljubivi.

STRELAC – Pazite s kim sarađujete jer se možete zadužiti.

JARAC – Prenagljene reakcije. Ljubomora na prijatelje.

VODOLIJA – Uzeli ste preveliko breme na svoja pleća.

RIBE – Stižu vam vesti iz daleka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *