Ovaj tranzit zahteva potpunu posvećanost a ukoliko to ne budete dobili postaćete sumnjači i ljubomorni. Zbog toga ćete biti u stanju da prevrnete svaki kamičak da pronađete ono što tražite, tj. dokaz koji će da opravda vaše sumnje. Znak Škorpije posedujete detektivski duh. Stalno njuškanje, istraživanje i praćenje je svojstveno ovom znaku.

Treba biti ispred konkurencije ali da bi se to postiglo, morate imati proverenu informaciju u svakom trenutku. Znanje je moć, reče jednom jedna Škorpija. Ovo se odnosi kako na poslovnu tako i na privatnu sferu vašeg života. A poseban podsticaj će imati na vas želja da pokažete drugima ko ste i šta možete pogotovu ako vas je neko uvredio opaskom ili komentarom. To vam može biti posebna inspiracija.

Ovaj tranzit ukazuje na povećanu seksualnu želju pa se očekuje i povećani broj ljubavnih afera. Ponegde će muškarci pre prilaziti promiskuitetnim devojkama i ženama jer pod ovim tranzitom najbitnije je zadovoljiti osnovne potrebe.

Poradite na svom seksipilu. Osvežite vaš seksualni život.

Kontakti sa ljudima islamske vere.

Tokom petka naveče (13.11) Mesec će biti u konjunkciji sa Merkurom što govori da je pred vama interesantno veče u kojem ćete neprestano kontaktirati sa ljudima iz okruženja. Veći broj poruka, razgovora, kraće putovanje, šetnja i kontakti sa bratom, sestrom i rođacima je ono što na sve očekuje. Možete započeti čitanje knjige ili iskoristiti kreativni spisateljski potencijal i nešto zapisati.

U subotu ujutru (14.11) se možete probuditi ranije nego inače. Problemi sa snom. Tokom popodneva osetićete smanjenu produktivnost. Subota veče je predviđena za romantiku. Imaćete vremena samo za sebe i voljenu osobu ako želite. Prijaće vam društvo voljene osobe. Sklad se očekuje i u emotivnim odnosima a posebno u braku. Pravo je vreme za planiranje proširenja porodice.

Nedelja (15.11) donosi sklad i poverenje. Stabilnost u ljubavnim vezama. Međusobno razumevanje. Prijatni susreti. Ovo je jedan jako prijatan dan.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Stiže vam dobitak. Ljubomorni ste.

BIK – Partner je srećan što vas ima. Očekuje vas strastven vikend.

BLIZANCI – Voljena osoba će vam zameriti što puno vremena providite na poslu.

RAK – Strastven vikend je pred vama.

LAV – Osećate dug prema porodici pa ćete se posvetiti njoj posvetiti. Subota veče i nedelja su samo vaši.

DEVICA – Nazovite stvari pravim imenom. Ne budite previše stidljivi.

VAGA – Stiže vam dobitak. Prijaće vam jedan kompliment.

ŠKORPIJA – Svi će vas se setiti ovog vikenda. Bićete popularni.

STRELAC – Prijatelji vam potajno zavide.

JARAC – Ponekad ste uslovljeni da radite ono što ne bi trebalo.

VODOLIJA – Vesti iz inostranstva. Planiranje putovanja.

RIBE – Strastven vikend je pred vama.  Izbegavajte onog čega se plašite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *