Znak Škorpije je znak opsesivnosti koja se može preneti na sve ono oko nas pa i na naš posao. Ovaj znak ume da zaboravi na sve ostalo, da ne spava, da ne jede i da samo razmišlja o svom cilju i kako da ga ostvari. Ponekad glavni pokretač ovom znaku može biti rivalstvo sa drugim ljudima ili želja da se svojim uspehom na neki način, osveti svima onima koji su sumnjali u njega.

Ovaj znak govori i da neke osobe mogu od vas očekivati neki vid usluge i vraćanja duga. Pravo je vreme za traženje podrške ili sponzorstva za neke poslovne projekte. Izmirenje dugova, pozajmice, krediti, razne vrste osiguranja i regulisanje poreskih obaveza spada u osnovne radnje znaka Škorpije.

U emotivnim vezama, ovaj znak želi potpunu predanost a ukoliko oseti da mu ljubav nije uzvraćena, postaće ljubomoran i osvetoljubiv. Nemir zbog mogućnosti da se vaš partner zainteresuje za nekog drugog može kod vas probuditi strah a potom i fizičku želju za partnerom.

Pojačane aktivnosti sekti, mafije i terorista. Ne verujte nepoznatim ljudima.

Kontakti sa ljudima islamske veroispovesti.

Tokom utorka (30.6) Mesec će biti u trigonu sa Suncem i Merkurkom što donosi kvalitetan dan, moguće susrete sa uticajnim osobama, zanimljive razgovore i poslovne pregovore. Ovo je kvalitetan dan u kojem možete obezbediti i neophodnu podršku uticajnih osoba.

Tokom popodneva može doći do neplaniranih izmena a bićete pozvani i u posetu ili kraće putovanje. Nemojte odbijati iznenadne predloge jer se iz svega toga može roditi nešto zanimljivo.

Sreda (1.7) negde u sredini dana možete imati potrebu da jednoj osobi izađete u susret i pomognete joj. Poseta hirirugu ili ginekologu u prepodnevnim časovima. Pazite da ne zaboravite na nešto važno.

Sredina dana govori o povoljnosti i srećnom preokretu. Kontakti sa ljudima koji znaju kako da naprave posao i prošire ga. Možete čuti zanimljiv savet koji će pomoći vama. Popravljenje odnosa ili izmirenje sa ženskom osobom.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Neustrašivi ste i spremni na rizik. Izbegavajte opasnosti.

BIK – Posvećenost partneru. Bliskost.

BLIZANCI – Očekuje vas dosta obaveza koje ćete uspešno regulisati.

RAK – Možete biti ljubomorni ako vas partner zapostavi.

LAV – Osoba iz porodice manipuliše vama a vi ne možete da odregujete.

DEVICA – Pokušajte da se uzdržite od otrovnih opaski. Oprez u vožnji.

VAGA – Stiže vam dobitak. Proverite rok namirnica u frižideru.

ŠKORPIJA – Mnogi će vas se setiti i tražiti neki vid usluge.

STRELAC – Nepoverenje možete izlečiti dodatnom tajnom proverom ili špijunažom.

JARAC – Poslovni uspeh i ispunjenje davnašnje želje.

VODOLIJA – Morate se suočiti sa svojim neznanjem i poraditi na njemu.

RIBE – Strastveni emotivni odnosi. Ne dozvolite da se voljena osoba poigrava sa vašim osećanjima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *