Mesec tokom današnjeg dana (subota 21.3) pravi dobre aspekte sa Merkurom i Uranom. Ovaj dan donosi pojačane kontakte sa rođacima, komšijama, ljudima iz okruženja, ali i sa znanim i neznanim ljudima. Moguća je realizacija kraćeg putovanja.  Vesti će se brzo prenositi ali puno informacija će biti i lažna pa obratite pažnju na to šta je istina a šta nije. U večernjim časovima vas očekuju kontakti sa prijateljima ili prijateljski nastrojenim osobama.

Nedelja (22.3) najbolje je da provedete sami i izolovani u pravom smislu te reči. Naspavajte se i naodmarajte. Izbegavajte kontakte sa drugim ljudima.  Venera na lošem 18 stepenu  u sekstilu sa Neptunom govori da bolest možete dobiti i u seoskoj sredini pa zato budite oprezni.

Ponedeljak (23.3) je povoljan dan jer ćete sretati ljude koji  žele da pomognu i koji se saosećaju sa vama. Osetićete zaštiti i brigu voljene osobe. Iskoristite rano prepodne za završavanje neophodnih obaveza koje imate.  Mogućnost dobitka i poklona.

Muškarac može biti ljubomoran iako to ne pokazuje.

Znak Riba je znak virusa i bakterija pa nas u toku ova dva i po dana očekuju dešavanja vezana za ovu bolest. Moguće je pojavljivanje novih slučajeva koronavirusa ali i još predanija borba za njegovo sprečavanje. Znak Riba uvek ukazuje na neku vrstu bolesti i mogućnosti da se razbolimo te će se ovih dana pojačati  broj poziva hitnim službama.

Drugo, znak Riba predstavlja i znak volonterstva što govori da je svest ljudi izmenjena tako da će mnogi želeti da doprinesu celoj situaciji i pomognu ljudima u nevolji.

Još jednom, pod uticajem znaka Riba najbolje se usamiti i pobeći negde od drugih ljudi. Prijaće vam svaki vid umetnosti – slikanje, crtanje, bojenje, a uživaćete i u čitanju raznih misterija i teorija zavere. Ipak, ne verujte svemu što pročitate i ne stvarajte paniku. Rad tajnih službi biće maksimalno pojačan. Šverc i nelegalne aktivnosti.

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAS?

OVAN – Tajne aktivnosti.

BIK – Ne osećate se najbolje. Osamite se.

BLIZANCI – Prijatelji očekuju vašu pomoć.

RAK – Najsrećniji ste kada pomažete drugim ljudima.

LAV – Kontakti sa ljudima iz inostranstva koji su veoma zabrinuti.

DEVICA – Simptomi koje imate možda ne ukazuju na virus.

VAGA – Želite da  budete korisni.

ŠKORPIJA – Najviše brinete za najmlađe. Moguć je ljubavni susret.

STRELAC – Ako vam već neko dolazi u posetu vodite računa na mere zaštite.

JARAC – Planirate kraći put ali ne znate kako da to izvedete.

VODOLIJA – Dobitak u tajnosti.

RIBE – Ili vam je svejedno za sve ili histerišete. Kod vas nema ništa između.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *